Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο πρόγραμμα «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων» προβλέπεται η εγκατάσταση ενός σημείου φόρτισης ανά 1.000 κατοίκους σε όλους τους Δήμους της χώρας.

    Εξελίξεις και στα «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων»

    33.606 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

    Μια από τις βασικές παραμέτρους του νέου 4710/2020, αναφορικά με την προώθηση της ηλεκτροκίνησης είναι χωρίς αμφιβολία και το ζήτημα της χωροθέτησης, από πλευράς Πολιτείας, των κατάλληλων –και επαρκών- θέσεων στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

    Kοινοποίησε το »


    Στην παρούσα φάση, τα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας / Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τους Δήμους όλης της χώρας, διαμορφώνουν και οριστικοποιούν τις εξελίξεις που αφορούν στα «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων» (Σ.Φ.Η.Ο.). Συγκεκριμένα, κάθε Δήμος επιβάλλεται έως και την 31η Μαΐου 2022 να καθορίσουν τα σημεία όπου θα τοποθετηθεί ο αναγκαίος αριθμός –δημόσια προσβάσιμων- υποδομών φόρτισης για τους πολίτες. Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας, προβλέπεται η χωροθέτηση τουλάχιστον ενός σημείου φόρτισης ανά 1.000 κατοίκους σε κάθε Δήμο της χώρας.
     

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    Kοινοποίησε το »