Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford E-Transit θα εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 260 ίππων!

To μελλοντικό Mercedes-Benz eCitan έχει ξεκινήσει ήδη το τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης του.

Δείτε πότε έρχονται τα πολυαναμενόμενα ηλεκτρικά μοντέλα.

Τι περιμένουμε στο άμεσο προσεχές διάστημα

33.753 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

Εκτός των προαναφερθέντων ελαφρών επαγγελματικών που ήδη είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (σταδιακά και στη χώρα μας) πολλαπλών νέων οχημάτων, σε διάφορες υποκατηγορίες της αγοράς.


To μελλοντικό Mercedes-Benz eCitan έχει ξεκινήσει ήδη το τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης του.

To μελλοντικό Mercedes-Benz eCitan έχει ξεκινήσει ήδη το τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης του.

Kοινοποίησε το »

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία του κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ, η Ford, έχει ήδη ανακοινώσει πώς θα προσφέρει εκδόσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε όλους τους εκπροσώπους της στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα ενώ, έως το 2030 το 2/3 των πωλήσεων τους σε αυτήν την αγορά, θα αφορά σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες ή υβριδικές προτάσεις!
Την ίδια στιγμή, εταιρείες με σημαντικά μερίδια αγοράς και κορυφαία τεχνολογία όπως οι Mercedes-Benz, Toyota, Renault κ.ά., έχουν ήδη ανακοινώσει πως μέσα στο τρέχον έτος (2021) θα λανσάρουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις μοντέλων όπως η νέα γενιά του Citan, τo Proace ή το νέο Kangoo αντίστοιχα.

Δείτε πότε έρχονται τα πολυαναμενόμενα ηλεκτρικά μοντέλα.

Δείτε πότε έρχονται τα πολυαναμενόμενα ηλεκτρικά μοντέλα.

Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πρόσφατα, οι υπεύθυνοι της Jeep ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν και το νέο Gladiator Pick-Up σε υβριδική έκδοση, με την εμπορικής της πορείας στις διάφορες αγορές της ΕΕ να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2022!

Ford E-Transit
Μέσα στην άνοιξη του 2022, η Ford θα λανσάρει το ηλεκτρικό E-Transit στις διάφορες αγορές της ΕΕ σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος με κλειστή ή ανοικτή καρότσα.
Με μεικτό βάρος από 3,5 – 4,25t., θα είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 1.616 κιλών στις εκδόσεις Van με τον μέγιστο όγκο φόρτωσης να ανέρχεται στα 15,1 κ.μ.
Ο ηλεκτροκινητήρας των 198kW (269 ίπποι) με τον οποίο εφοδιάζεται, το καθιστά το πιο ισχυρό e-Van της αγοράς ενώ η μέγιστη εκτιμώμενη αυτονομία του θα ανέρχεται στα 350 χλμ. χάρη σε μια μπαταρία 67kWh.
Τέλος, μέσω προηγμένων λύσεων όπως το «Pro Power OnBoard», το E-Transit θα μπορεί να τροφοδοτήσει με ενέργεια ισχύος 2,3kW και εξωτερικές πηγές όπως π.χ. ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός του ιδιοκτήτη του!

Mercedes-Benz eCitan
Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Citan θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2ο 6μηνο του 2021 με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης όγκου από 3,3 – 4,9κ.μ.
Παράλληλα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως μέσα στο 2022 θα ακολουθήσει η παρουσίαση και της νέας, αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης «eCitan», με τις δοκιμές εξέλιξης του να έχουν ξεκινήσει ήδη, χωρίς ωστόσο να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τις δυνατότητες ή την αυτονομία του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Kοινοποίησε το »