Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

O σταθμός φόρτισης «ORION» της εταιρείας MC-Chargers.

    Σταθμοί φόρτισης ORION από τη MC-Charger

    33.674 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

    H MC-Chargers είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία και μεταξύ των ελάχιστων σε παγκόσμιο επίπεδο, που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς επίσης και το software υποστήριξης αυτών, που αποτελείται από πλατφόρμα διαχείρισης των φορτιστών και των ανάλογων εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

    Kοινοποίησε το »


    Η εταιρεία είναι προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά AC φορτιστών υψηλής απόδοσης και αισθητικής, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική και δημόσια χρήση, πιστοποιημένων με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα, από τον διεθνή φορά πιστοποίησης DEKRA.

    Ιδανικοί για εξωτερική τοποθέτηση, σε δημόσιους χώρους όπως πρατήρια καυσίμων, εμπορικά κέντρα, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, διαθέτουν μοντέρνο και εργονομικό σχεδιασμό, οθόνη LCD 4,3 ιντσών, αναγνώριση χρήση μέσω RFID ενώ, μπορούν να συνδεθούν μέσω WiFI, Ethernet ή GSM στην πλατφόρμα διαχείρισης και τις διάφορες εφαρμογές για smartphones. Παράλληλα, φέρουν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας όπως… αντικεραυνικό πρότυπο Type 2, ρελέ διαρροής RCD Type B, ασφαλειοδιακόπτη MCCB 40A Type C, στοιχεία που καθιστούν τόσο την εγκατάσταση όσο και τη συντήρηση τους, ευκολότερη και με μικρό κόστος.

    Η χρέωση της ενέργειας γίνεται με ακρίβεια μέσω cloud, εύκολα, γρήγορα και χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις.
    Τέλος διατίθενται σε εκδόσεις με μία έξοδο φόρτισης, είτε πρίζας Type 2 είτε καλωδίου φόρτισης 5m Type 2 των 11kW ή 22kW καθώς και με δύο αντίστοιχες εξόδους φόρτισης των 2x11kW και 2x22kW.
    Περισσότερες πληροφορίες στο www.mc-chargers.com και στο 2316 020047.
     
     

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    Kοινοποίησε το »