Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά τις πωλήσεις και τις παραδόσεις των κινητήρων V8.

Η Scania σταματά την πώληση V8 μοτέρ

4.555 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2018)

Λόγω μιας πολυήμερης απεργίας σε εργοστάσιο ενός προμηθευτή της, η Scania ανακοίνωσε πως δεν μπορούν να ικανοποιηθούν περίπου 2.000 παραγγελίες φορτηγών με V8 μοτέρ και σταματά την πώληση και την προμήθεια τους.

Η Scania αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά τις πωλήσεις και τις παραδόσεις των κινητήρων V8 λόγω μιας παρατεταμένης απεργίας στα εργοστάσια ενός προμηθευτή της, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι σε θέση προς το παρόν να ανταποκριθεί στις περίπου 2.000 παραγγελίες πελατών της που αφορούν φορτηγά με κινητήρες V8 ενώ ακόμα δεν είναι δυνατή η παραγωγή V8 μοτέρ για βιομηχανικές και θαλάσσιες εφαρμογές.

"Λυπάμαι βαθιά που δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας το V8 μοτέρ που αποτελεί το σημείο αναφοράς της βιομηχανίας και μέρος του DNA της εταιρείας μας. Το τμήμα πωλήσεων επικεντρώνεται τώρα στην προσφορά εναλλακτικών κινητήρων 13 λίτρων ή άλλων λύσεων. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας ", λέει ο Christian Levin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Scania.

"Έχουμε μια ιστορία συνεργασίας άνω των 20 ετών με αυτόν τον προμηθευτή. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε την αλυσίδα εφοδιασμού μας, ώστε να αποφύγουμε περαιτέρω προβλήματα ",  είπε ο Anders Williamsson, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Προμηθειών.

Η τρέχουσα απεργία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 14 Ιουνίου. Η Scania μάλιστα έκανε γνωστό πως είχε προβλήματα στις παραδόσεις από τον συγκεκριμένο προμηθευτή και νωρίτερα μέσα στο έτος.