Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Volkswagen γιορτάζει τα 40α γενέθλια του Caddy

Η Volkswagen γιορτάζει τα 40α γενέθλια του Caddy

10.655 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2022)

40 χρόνια πέρασαν από το Caddy, το compact van της Volkswagen και η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να το γιορτάσει αναπολώντας τις προηγούμενες γενιές του γνωστού επαγγελματικού –κι όχι μόνο- μοντέλου.

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της κατηγορίας

Για να γιορτάσει τα σαράντα χρόνια παραγωγής του Caddy, η Volkswagen κάνει μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν του. Από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι και σήμερα, αποτελεί ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά των συμπαγών και αστικών βαν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από το 1979 στις ΗΠΑ, από το 1982 στην Ευρώπη

Το VW Caddy έκανε τη διαφορά και αρχικά εισήχθη στην αγορά των ΗΠΑ το 1979 ως “Rabbit Pick-Up”, ενώ για πρώτη φορά κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το Νοέμβριο του 1982. Η πρώτη γενιά βασίστηκε στο Volkswagen Golf Mk1 υιοθετώντας αρκετά σχεδιαστικά και μηχανικά στοιχεία, αποδεικνύοντας με τα χρόνια πως είναι ευέλικτο, στιβαρό και αξιόπιστο όχημα για επαγγελματίες και μη.  Η «αλλαγή φρουράς» ήρθε το 1995, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές, διαθέσιμο ως φορτηγό με πάνελ και ψηλή οροφή, αυξάνοντας τις δυνατότητές του και τη δημοσιότητά του στους επαγγελματίες.
 

Η μεγάλη αλλαγή του 2003

Το Caddy «Mk3» έφτασε το 2003, όταν η κατασκευή μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Volkswagen στην Πολωνία που από τότε είναι αφιερωμένη στο βαν. Οι βελτιώσεις που έγιναν σε αυτό το μοντέλο ήταν σημαντικές, περιλαμβάνοντας τη μετάβαση στην πλατφόρμα Mk5 Golf, το ωφέλιμο φορτίο, τον χώρο φόρτωσης και την ποικιλία του μοντέλου, καθώς μια ευέλικτη διαμόρφωση επτά καθισμάτων προσφέρθηκε για πρώτη φορά για νέες οικογένειες. Η τέταρτη γενιά Caddy έφερε περαιτέρω βελτιώσεις στην ασφάλεια και την απόδοση του οχήματος, καθώς και μια σειρά από διαμορφώσεις δύο, πέντε και επτά καθισμάτων για πλήρη ευελιξία, καθιστώντας το πρακτικό για εργασία και αναψυχή, οδήγηση στην πόλη ή εξορμήσεις στην ύπαιθρο ή οικογενειακή ζωή.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »