Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σχεδίαση του νέου «Grand Coupe» αμαξώματος είναι άκρως δυναμική και επιβλητική, με βελτιωμένο αεροδυναμικό συντελεστή ενώ…

… άκρως εντυπωσιακή είναι και η σχεδίαση των νέων «Sports Wagon» εκδόσεων που προσφέρουν χώρο αποσκευών της τάξης των 640λτ.!

Νέα είναι η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων εμπρός – πίσω, με μικρότερο σχήμα…

… αλλά και νέους full LED Matrix προβολείς που ενισχύουν την ενεργητική ασφάλεια του οχήματος.

Απαράμιλλος σε ποιότητα κατασκευής, αισθητική και φυσικά ως προς το τεχνολογικό του υπόβαθρο είναι ο νέος εσωτερικός διάκοσμος όπου…

… απαντώνται στοιχεία όπως οι εννέα (9) αερόσακοι και το σύστημα «head-up display» (για πρώτη φορά σε όχημα της Skoda).

Οι εκδόσεις «Grand Coupe» προσφέρουν χώρο για της αποσκευές 600 λτ. (+10λτ. από το προηγούμενο μοντέλο).

Μεταξύ άλλων, στον εξοπλισμό της νέας Skoda Octavia συγκαταλέγεται τριζωνικός κλιματισμός, πολλαπλές θύρες USB για όλους τους επιβάτες…

… ειδικές λύσεις όπως τα αλεξήλια στα πίσω παράθυρα...

… χωρίς να παραβλέπουμε τα νέα –ειδικά εξελιγμένα- εργονομικά καθίσματα σε όλες τις θέσεις.

Μεγαλύτερη σε διαστάσεις & εντυπωσιακή εντός και εκτός

23.705 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2020)

Η εντυπωσιακή αρμονία των έντονων ακμών και καμπύλων γραμμών που συνθέτουν στη σχεδίαση του αμαξώματος, τόσο των Grand Coupe όσο και των Sports Wagon εκδόσεων, κυριολεκτικά κλέβουν την παράσταση, την ίδια στιγμή που… κρύβουν οπτικά το γεγονός ότι η νέα OCTAVIA έχει μήκος 4.689 mm (Grand Coupe: +19mm, Sports Wagon: +22mm). Παράλληλα, είναι και φαρδύτερη κατά 15mm, γεγονός που συνεπάγεται σε αύξηση, των –έτσι και αλλιώς εντυπωσιακών- σε διαστάσεις χώρων για επιβάτες και αποσκευές. Συγκεκριμένα, ο χώρος αποσκευών στις εκδόσεις Grand Coupe ανέρχεται στα 600lt. (+10lt σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο) και στις Sports Wagon στα 640 λτ. (+30lt και κορυφαία επίδοση στην κατηγορία).
Συνολικά, η νέα SKODA OCTAVIA έχει να επιδείξει μια πιο επιθετική και δυναμική σχεδίαση με πλήρως ανανεωμένο εμπρός τμήμα, όπου δεσπόζει η νέα μάσκα της Skoda. Ωστόσο, εκτός της αισθητικής αναβάθμισης, η νέα Octavia έχει να επιδείξει και σημαντική μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή (Cx: 0,24)!
Πλήρως επανασχεδιασμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος χάρη σε στοιχεία όπως το νέο (διάκτινο) τιμόνι, το νέο ταμπλό με τον εντυπωσιακό –ψηφιακό- πίνακα οργάνων και τη νέα κεντρική κονσόλα που ενσωματώνει έγχρωμες οθόνες αφής 8,25 ή 10 ιντσών που συνδυάζονται με αναβαθμισμένα συστήματα πολυμέσων (με φωνητικές εντολές, πολλαπλές θύρες USB, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητών).
Νέα είναι και τα υλικά των επενδύσεων παντού ενώ για πρώτη φορά σε εκπρόσωπο της Skoda, υιοθετούνται στοιχεία όπως τα ειδικά εξελιγμένα εργονομικά καθίσματα, το ειδικό σύστημα «Head-up display» που προβάλει πολλαπλές πληροφορίες για την λειτουργία του οχήματος, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού ή ο… τριζωνικός κλιματισμός!
Την ίδια στιγμή, τόσο το αυτόματο κιβώτιο DSG όσο και το χειρόφρενο είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ενώ, η παθητική ασφάλεια των επιβαινόντων διασφαλίζεται από την ύπαρξη συνολικά 9 αερόσακων.