Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακός τόσο ως προς την σχεδίαση όσο και ως προς την ποιότητα των υλικών είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του MAN TGX PerformanceLine.

Μέσω του πίνακα οργάνων και το τιμονιού με τα πολλαπλά χειριστήρια, ο οδηγός έχει άμεση πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες του οχήματος.

Καμπίνα με… XXL άνεση και πολυτέλεια

5.919 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας της έκδοσης PerformanceLine ουσιαστικά έχει να επιδείξει το σύνολο σχεδόν των τεχνολογικών καινοτομιών και της τεχνογνωσίας που προσφέρει η MAN Truck & Bus.
Η έντονη διχρωμία των επενδύσεων στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα συνδυάζεται ιδανικά με τις πολλαπλές επενδύσεις από δέρμα (αλκαντάρα) με τις μπλε ραφές στα καθίσματα ενώ, το λογότυπο της εταιρείας εδράζεται ανάγλυφο στα προσκέφαλα. Ο οδηγός έχει στην διάθεση του ένα τιμόνι με πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια ενώ όπως είναι φυσικό το κάθισμα του είναι πλήρως ρυθμιζόμενο (ηλεκτρικά). Δεδομένου ότι αναφερόμαστε στη κορυφαία καμπίνα «XXL» της MAN, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις… γενναιόδωρες διαστάσεις της με το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος να ορίζεται στα 2.030 χλστ. και το πλάτος στα 2.256 χλστ. Παράλληλα, τα δύο κρεβάτια στο πίσω μέρος της έχουν μήκος 2,2μ. και 2,12μ. και πλάτος 790 χλστ. και 700 χλστ. αντίστοιχα.
Φυσικά, στον εντυπωσιακό εξοπλισμό του οχήματος συγκαταλέγονται ακόμη στοιχεία όπως το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «MAN Media Truck Advanced» που μεταξύ άλλων έχει να επιδείξει μενού στην ελληνική γλώσσα, οθόνη αφής 5 – 7 ιντσών, δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικές πηγές δεδομένων μέσω Bluetooth, AUX, USB ενώ, περιλαμβάνει φυσικά και δορυφορικό σύστημα πλοήγησης.
Τέλος, μεταξύ των πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων, στην κεντρική κονσόλα, τα πλευρικά τοιχώματα και το πάνω μέρος της καμπίνας, έχει προβλεφθεί και ψυγείο κάτω από τη βάση του κάτω καθίσματος.