Το νέο eVito Tourer προσφέρει μέγιστη αυτονομία έως και 421 χλμ.

  Νέο eVito Tourer με αυτονομία έως 421χλμ. και ισχύ 204hp

  Η 9θέσια ηλεκτροκίνητη έκδοση του Vito Tourer διαφοροποιείται σχεδιαστικά από τις συμβατικές (πετρελαιοκίνητες) του μοντέλου χάρη στην υποδοχή φόρτισης στο εμπρός αριστερό τμήμα του προφυλακτήρα. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους εμπρός τροχούς μέσω του συστήματος «eATS» με μέγιστη απόδοση από τον ηλεκτροκινητήρα τα 150kW (204hp) και ροπή 362Nm (κατανάλωση 26,2kWh/100χλμ.)
  Αξίζει δε να σημειώσουμε πως ο ηλεκτροκινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων το σύστημα ψύξης και το ηλεκτρονικό σύστημα ισχύος, αποτελούν μια ενιαία συμπαγή μονάδα ενώ, η έδραση των συστοιχιών μπαταριών κάτω από δάπεδο του οχήματος, αναβαθμίζει την οδική συμπεριφορά του, δεδομένου του χαμηλότερου κέντρου βάρους.
  Αναλόγως των επιλογών του οδηγού, η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να ανέλθει έως και 160 χλμ./ώρα.
  Η ωφέλιμη χωρητικότητα των 90kWh των μπαταριών του eVito Tourer προσφέρει αυτονομία έως και 421 χλμ. ενώ, μέσω του υδρόψυκτου φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος με ισχύ 11kW, για την φόρτιση της από το 10% στο 80% απαιτούνται λιγότερα από 45 λεπτά σε σταθμούς ταχείας φόρτισης.
  Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του, το eVito Tourer θα προσφέρεται (λίαν συντόμως) στις εκδόσεις Long και Extra Long με μήκος αμαξώματος 5,14 – 5,37μ.

   

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ