Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επί σειρά ετών, το Ford Transit Custom αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς εκπροσώπους της κατηγορίας του στην ελληνική αγορά.

Πλούσια εξοπλισμένος και άκρως εργονομικός ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας των επιβατών.

Ford Transit Custom: Αύξηση πωλήσεων κατά 37,93%

17.211 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Αποτελώντας μια από τις πιο εμπορικές προτάσεις της «οικογένειας Ford Transit», το Transit Custom είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με δύο επιλογές ως προς το μήκος και ύψος του αμαξώματος και το μήκος του μεταξονίου αντίστοιχα. Μέσα στο 2019 «μάχεται» εκ νέου για την κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας με το Peugeot Expert χάρη στην εξαιρετική εικόνα που εμφανίζει σε τομείς όπως η άνεση, η ασφάλεια, το επίπεδο της εφαρμοσμένης 
τεχνολογίας και η αξιοπιστία, ενώ, πολύ καλές είναι και οι μεταφορικές του δυνατότητες. Συγκεκριμένα, με μήκος χώρου φόρτωσης από 2,55 – 3,40μ., ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 6,0 – 8,3κ.μ. και δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και 1.430 κιλών, το Ford Transit Custom αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς. 

Κινητήρες με απόδοση από 105 – 170 ίππους
 Ο υπερσύγχρονος «EcoBlue» κινητήρας του Transit Custom αποδίδει ισχύ 105 – 170 ίππων και μέγιστη ροπή 360 – 405 Nm ενώ συνεργάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο (Selectshift) κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)