Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το άκρως αποδοτικό και αξιόπιστο Toyota Proace συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο καλοπουλημένων Μεσαίων Vans της ελληνικής αγοράς.

Ποιοτικά κατασκευασμένο και με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλεια το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου.

Toyota Proace: Μερίδιο αγοράς 15,91%

17.209 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Το Proace αποτελεί τον μοναδικό –προς το παρόν- εκπρόσωπο της Toyota στην κατηγορία των Vans ωστόσο, έχει σαφές μερίδιο στην εξαιρετική εμπορική πορεία της εταιρείας και στην ελληνική αγορά επιδεικνύοντας μέσα στο 2019 αύξηση πωλήσεων κατά 16,67%. 
Χωρίς ουσιαστικά να εμφανίζει αδυναμίες σε κανέναν τομέα, το Proace αποτελεί μια ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική πρόταση για ενδοαστικές μεταφορές παντός τύπου ενώ, χάρη στο σύστημα «Smart Cargo», το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης του μπορεί να αυξηθεί κατά 116 εκ., κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού σε όλες τις εκδόσεις. 
Ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος φόρτωσης που προσφέρει κυμαίνεται από τα 4,6 – 6,6 κ.μ. και με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 3,1t., το ιαπωνικό μοντέλο είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως 1.409 κιλών ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως 2,5t. 

Κινητήρες 1,6 ή 2,0λτ. με ισχύ έως και 150 ίππων
Με απόδοση από 95 έως και 150 ίππων, τα μηχανικά σύνολα που αναλαμβάνουν την κίνηση του Proace εμφανίζουν ελάχιστη μέση κατανάλωση από 5,1 λτ./100χλμ. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)