Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα, οι –έτοιμες- εκδόσεις «Aerobody» προσφέρονται με κιβωτάμαξα ωφέλιμου μήκος έως 7,05μ. και όγκο έως 40,4κ.μ.

… ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του είναι ο ελκυστικός και ποιοτικά κατασκευασμένος εσωτερικός διάκοσμος.

Το νέο DAF LF προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 7,5-19t. ενώ…

DAF LF: Ανανεωμένο σε όλους τους τομείς

Το –αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς- νέο DAF LF προσφέρεται ως πλαίσιο ή τράκτορας σε εκδόσεις με μεικτό από 7,5 – 19t. με το ιδιαίτερα χαμηλό απόβαρο και, κατά συνέπεια, το υψηλό ωφέλιμο φορτίο όλων των εκδόσεων του να αποτελούν τα βασικά του γνωρίσματα. 
Η κομψή και δυναμική σχεδίαση της καμπίνας συνδυάζεται με έναν καλαίσθητο και άρτιο εργονομικά και ποιοτικά, εσωτερικό διάκοσμο με αρκετές εκδόσεις καμπίνας. Παράλληλα, το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμό αποτυπώνεται και στην ύπαρξη συστημάτων όπως το Driver Performance Assistant που ελέγχει και προσφέρει χρήσιμες συμβουλές στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς των οδηγών.  Η βασική επιλογή στους κινητήρες αφορά στον PACCAR PX-5 των 4,5λτ. με ισχύ από 150 – 210 ίππους, ροπή 580 – 760 Nm και διαστήματα service έως και 60.000 χλμ. 
Αντίστοιχα, ο 6κύλινδρος PACCAR PX-7 των 6,7λτ. έχει απόδοση από 220 – 310 ίππους και μέγιστη ροπή από 850 – 1.100 Nm. Οι εν λόγω κινητήρες συνεργάζονται με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων ή το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ZF AS-Tronic. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ