Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διαθέσιμο σε περίπου… 11.000 διαφορετικές εκδόσεις, το Iveco Eurocargo παραμένει ένας από τους αναμφισβήτητους κυρίαρχους της κατηγορίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μια από τις βασικές επιλογές στην γκάμα του Iveco Eurocargo είναι και τα απορριμματοφόρα οχήματα.

Το εσωτερικό της καμπίνας του νέου ιταλικού μοντέλου διακρίνεται για τη βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής και τον πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Iveco Eurocargo: Περισσότερες από 11.000 εκδόσεις

Η νέα γενιά του Eurocargo προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό από 6,0 – 19,0t. και εμφανίζει σαφέστατη βελτίωση σε θέματα αποδοτικότητας, άνεσης και ασφάλειας. Επιπρόσθετα, έχει βελτιωθεί η ποιότητα κατασκευής του ενώ έχουν διασφαλιστεί μειώσεις στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του. 
Με μήκος μεταξονίου από 2,79 – 6,75μ. και περισσότερες από… 11.000 παραλλαγές, το νέο Eurocargo είναι σε θέση να υποστηρίξει μια ανεξάντλητη γκάμα χρήσεων ενώ τα 13 διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων (μηχανικά ή αυτόματα) συνεργάζονται με νέους πετρελαιοκινητήρες 4 κυλίνδρων (4,5λτ.) ή 6 κυλίνδρων (6,7λτ.) που αποδίδουν ισχύ από 160 – 210 ίππους και από 220 – 320 ίππους αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή η μέγιστη ροπή τους κυμαίνεται από τα 580 – 1.100 Nm. 
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως χάρη στο σύστημα Hi-eSCR, οι κινητήρες του Iveco Eurocargo δεν κάνουν χρήση της τεχνολογίας επανακυκλοφορίας των καυσαερίων (EGR) στο εσωτερικό του θαλάμου καύσης. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ