Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το MAN TGL προσφέρεται με νέους πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας Euro6 που αποδίδουν ισχύ από 150 – 250 ίππους και μέγιστη ροπή έως και 1.000Nm.

Ο δυναμικός εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών του που παραπέμπουν άμεσα σε επιβατικά οχήματα.

Φυσικά, ανάλογα με την χρήση, το γερμανικό φορτηγό είναι διαθέσιμο με μια ανεξάντλητη γκάμα αναρτήσεων, αξόνων, μεταξονίων κ.ο.κ.

MAN TGL: Αποδοτικότητα και οικονομία

Ο μικρότερος –σε μεταφορικές δυνατότητες- εκπρόσωπος της MAN, το TGL προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό από 7,5 – 12,0t. και εφοδιάζεται με τέσσερις διαφορετικούς τύπους καμπίνας που μπορούν να φιλοξενήσουν είτε έως δύο κρεβάτια, είτε έως και επτά επιβάτες στο εσωτερικό τους. Βασικό γνώρισμα όλων ωστόσο, αποτελεί η εντυπωσιακή ευρυχωρία και το προσεγμένο επίπεδο της άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν στον οδηγό. 
Με εντελώς φρέσκια σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, το νέο MAN TGL διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής και το προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο των επιμέρους μηχανικών του τμημάτων με το απόβαρο να διατηρείται χαμηλά σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδόσεις του. 
Παράλληλα, η γκάμα των 4κύλινδρων (4,6λτ.) ή 6κύλινδρων (6,9λτ.) μηχανικών του συνόλων αποδίδει ισχύ από 150 – 220 ίππους και 250 ίππους αντίστοιχα, την ίδια στιγμή που η μέγιστη ροπή του ορίζεται από τα 570 – 1.000 Nm αναλόγως της έκδοσης. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ