Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2020 θα λανσαριστεί το πλήρως ηλεκτροκίνητο Ducato με όγκο φόρτωσης έως 17κ.μ. και μέγιστο ωφέλιμο έως 1,95t.

    Ηλεκτρικό Ducato από το 2020 με αυτονομία 360 χλμ.!

    7.341 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

    Η αμιγώς ηλεκτροκίνητη «BEV» (Battery Electric Vehicle) έκδοση του Fiat Ducato έχει εξελιχθεί με τη συνεργασία πελατών της εταιρείας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διασφάλισης της μέγιστης αποδοτικότητας του, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.
    Βασικό χαρακτηριστικό του Ducato Electic είναι πως θα διατίθεται σε εκδόσεις με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 10 – 17 κ.μ. και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο έως και 1.950 κιλών.
    Παράλληλα, αναλόγως της χωρητικότητας των μπαταριών του που εδράζονται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης, θα έχει αυτονομία από 220 – 360 χλμ. με βάση το πρότυπο μέτρηση NEDC.
    Με τον ηλεκτροκινητήρα της εν λόγω έκδοσης να αποδίδει ισχύ 90 kW (περίπου 120 hp) και ροπή 280 Nm, θα είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα περίπου το 25% των χρήσεων για τις οποίες προορίζονται στην παρούσα φάση και οι συμβατικές εκδόσεις του ιταλικού Μεγάλου Van, ενώ την ίδια στιγμή, η τοποθέτηση των μπαταριών κάτω από το δάπεδο, δεν επιφέρει τροποποιήσεις στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης, αλλά και την κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων.