Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με το κύρος του κινέζου κολοσσού Baidu και την αισθητική σφραγίδα του Pininfarina το 49 τόνων, ηλεκτρικό DeepWay Xingtu.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με το κύρος του κινέζου κολοσσού Baidu και την αισθητική σφραγίδα του Pininfarina το 49 τόνων, ηλεκτρικό DeepWay Xingtu.

Ηλεκτρικό & αυτόνομο φορτηγό 49t. από την Κίνα

4.172 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Με φουτουριστική εμφάνιση δια χειρός Pininfarina και εντυπωσιακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά έρχεται DeepWay Xingtu του κινέζικου ομίλου Baidu, ένα ηλεκτρικό και αυτόνομο φορτηγό 49 τόνων, το οποίο υπόσχεται αυτονομία 300 χλμ. και φόρτιση σε 1 ώρα, προσφέροντας τη δυνατότητα τοποθέτησης νέων «γεμάτων» μπαταριών σε μόλις 6 λεπτά!

Το εντυπωσιακό DeepWay Xingtu από την Κίνα!


    Μπαταρίες 450 kWh που φορτίζουν σε 1 ώρα για μέγιστη αυτονομία 300 χλμ. και δυνατότητα τοποθέτησης «γεμάτων» μπαταριών σε μόλις 6 λεπτά!

    Μπαταρίες 450 kWh που φορτίζουν σε 1 ώρα για μέγιστη αυτονομία 300 χλμ. και δυνατότητα τοποθέτησης «γεμάτων» μπαταριών σε μόλις 6 λεπτά!

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Με σχεδίαση μέσα-έξω από τον Pininfarina
  • Ηλεκτρικό φορτηγό 49t. αυτονομίας 300 χλμ.
  • Φόρτιση σε 1 ώρα και ανταλλαγή μπαταριών σε 6 λεπτά
  • Τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 4
 
Μετά το Homtruck που θα λανσάρει στις αρχές του 2024 από την η εταιρεία μέλος του ομίλου Geely Holding, Farizon Auto, ένα ακόμα φουτουριστικό φορτηγό έρχεται από την Κίνα για να καταπλήξει τον χώρο της αυτοκίνησης.
 
Συγκεκριμένα, η DeepWay, η θυγατρική εταιρεία του κινέζικου κολοσσιαίου ομίλου τεχνολογίας, Baidu, φιλοδοξεί να κάνει ισχυρή την παρουσία της στην αυτοκινητοβιομηχανία μέσω του Xingtu, ενός πλήρως ηλεκτρικού φορτηγού με προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, που σχεδίασε ο γνωστός οίκος Pininfarina. Ωστόσο, δεν έχει καταστεί ακόμα σαφές αν το εν λόγω φουτουριστικό φορτηγό θα περάσει κάποια στιγμή στην παραγωγή.
 

Μοναδικό μέσα – έξω με την υπογραφή του Pininfarina

Χάρη στην τεχνογνωσία του ιταλικού οίκου Pininfarina, το Xingtu διαθέτει ένα ιδιαίτερα όμορφο αμάξωμα, το οποίο μάλιστα είναι και άκρως αεροδυναμικό, μιας και ο σχετικός συντελεστής ορίζεται μόλις στο 0,35, χάρη στο κυρτό παρμπρίζ και στην κάλυψη των τροχών του 2ου άξονα όπως και αυτών του πίσω τμήματος. Προεξάρχον χαρακτηριστικό της μορφής του φορτηγού, είναι η μπάρα φωτισμού LED που καταλαμβάνει όλο το εμπρόσθιο τμήματα, όπως και η αντίστοιχη που δημιουργεί ένα ορθογώνιο φωτεινό τμήμα στο πίσω μέρος του τρέιλερ.
 
Δια χειρός Pininfarina είναι και το εσωτερικό του Xingtu, το οποίο δεν θυμίζει το αντίστοιχο κανενός άλλου φορτηγού. Εκεί συναντάμε ένα τιμόνι δύο ακτινών, το οποίο βρίσκεται μπροστά από μια μεγάλη οθόνη, που απλώνεται σε όλο το μήκος του ταμπλό. Το ηλεκτρικό φορτηγό διαθέτει ακόμα δύο μικρές οθόνες στις χειρολαβές των θυρών, οθόνες στις εμπρός κολόνες, όπως και μία ακόμα οθόνη πάνω από το παρμπρίζ. Στα σχετικά σκίτσα, βλέπουμε ακόμα έναν πάγκο επιβατών, πίσω από τα δύο εμπρός καθίσματα. Συνέχεια του άρθρου >>>