Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Chevrolet Silverado θα λανσαριστεί σύντομα και ως ηλεκτρικό με αυτονομία που θα υπερβαίνει τα 644 χλμ. (στη φωτό το συμβατικό μοντέλο).

Αυτή είναι μέχρι στιγμής η μοναδική εικόνα που συνοδεύει την αναγγελία της ηλεκτρικής έκδοσης του Chevrolet Silverado.

Ηλεκτρικό Pick-Up και από τη Chevrolet

2.555 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2021)

Το δημοφιλές στις ΗΠΑ, Colorado, θα αποκτήσει σύντομα μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και αν κρίνουμε από την αυτονομία της, θα διαθέτει άκρως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Την είδηση πως η Chevrolet θα παρουσιάσει σύντομα μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Pick-Up μοντέλου, Silverado, επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της General Motors, Mark Reuss. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του αμερικάνικου ομίλου τόνισε πως το εν λόγω μοντέλο θα παράγεται στο εργοστάσιο «Factory ZERO» της εταιρείας στο Ντιτρόιτ, όπου θα κατασκευάζεται και η SUV έκδοση του νέου, επίσης ηλεκτροκίνητου, GMC HUMMER EV.
 
Στο εν λόγω εργοστάσιο, η GM έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2020 μια επένδυση ύψους 2,2 δισ. δολαρίων, προκειμένου να το εκσυγχρονίσει και να παράγει εκεί αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά και SUV μοντέλα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το επερχόμενο ηλεκτρικό Chevrolet Silverado, αυτό θα κάνει χρήση της πλατφόρμας Ultium Platform και -το σημαντικότερο- θα προσφέρει αυτονομία που θα υπερβαίνει τα 400 μίλια (644 χλμ.) με μία φόρτιση των μπαταριών του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα διατίθεται σε πλήθος εκδόσεων, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πιθανών ιδιοκτητών του.
 
Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Θα επανέλθουμε στο ζήτημα, μόλις παρουσιαστεί το ηλεκτρικό pick-up από τις ΗΠΑ, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του ηλεκτρικού Ford F-150, το οποίο είναι επίσης στα σκαριά.