Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Scania Angel Call», αποτρέπει τους επαγγελματίες οδηγούς από το να κοιμηθούν με τη βοήθεια των αγαπημένων τους.

Ηλεκτρονικός «φύλακας άγγελος»

3.108 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2016)

Μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από τη Scania με την ονομασία «Scania Angel Call», αποτρέπει τους επαγγελματίες οδηγούς από το… να κοιμηθούν στο τιμόνι με τη βοήθεια των αγαπημένων τους!

Η συγκεκριμένη νέα –δωρεάν- εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Scania είναι σε θέση να αποτρέψει έναν επαγγελματία οδηγό από το να κοιμηθεί στο τιμόνι, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, ενημερώνοντας τους συγγενείς και αγαπημένους του, πριν αυτό συμβεί, προκειμένου να τον καλέσουν και φυσικά, να τον αφυπνίσουν.
Η εν λόγω εφαρμογή πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί τόσο στο κινητό τηλέφωνο του οδηγού όσο και σε αυτά επιλεγμένων –από αυτόν- προσώπων ενώ, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σύστημα «Scania Fleet Management» (FMS).
Στην περίπτωση λοιπόν που η εφαρμογή «Angel Call» ανιχνεύσει πως ο οδηγός έχει υπερβεί τον προβλεπόμενο χρόνο οδήγησης, ενημερώνει κάποιον από τους «φύλακες αγγέλους» του συγκεκριμένου προσώπου, προκειμένου να καλέσουν τον οδηγό και να τον προτρέψουν να σταματήσει και να ξεκουραστεί!
Ουσιαστικά, η βασική ιδέα πίσω από τη δημιουργία της εν λόγω εφαρμογής ήταν να αντικατασταθούν τα ενοχλητικά ή βαρετά προειδοποιητικά μηνύματα προς τον οδηγό, με ένα τηλεφώνημα από κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα (φίλοι, οικογένεια κ.ο.κ.).
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα –δωρεάν- αυτή εφαρμογή της Scania, μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε…