Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
IVECO: Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για επαγγελματίες οδηγούς

IVECO: Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για επαγγελματίες οδηγούς

3.244 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2023)

Η IVECO εγκαινιάζει το Drivers Fidelity Club, το πρώτο πρόγραμμα πιστότητας στη βιομηχανία των βαρέων οχημάτων, αφιερωμένο στην ασφαλέστερη, οικονομικά αποδοτικότερη και πιο βιώσιμο οδήγηση των επαγγελματιών οδηγών.

Με το λανσάρισμα του IVECO Drivers Fidelity Club, η IVECO παρουσιάζει το πρώτο πρόγραμμα πιστότητας στη βιομηχανία των βαρέων οχημάτων αφιερωμένο στην κοινότητα των οδηγών που επιβραβεύει την ενάρετη συμπεριφορά του οδηγού. Η IVECO έχει επινοήσει ένα πρόγραμμα αφοσίωσης με ένα σύστημα ανταμοιβής που βασίζεται στα χιλιόμετρα που διανύει ο οδηγός και στην ασφάλεια του στυλ οδήγησης. Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώσει την εμπειρία του οδηγού και να αντλήσει έμπνευση από τον κόσμο του λιανικού εμπορίου.
 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι γρήγορη και εύκολη

Ο οδηγός πρέπει απλώς να κατεβάσει την εφαρμογή IVECO ON Easy Way, να συνδεθεί απευθείας από την εφαρμογή και να εγγραφεί στο Drivers Fidelity Club. Μόλις το όχημα συνδεθεί και η Κάρτα Οδηγού συσχετιστεί με τον λογαριασμό του IVECO ON, ο οδηγός μπορεί να αρχίσει να οδηγεί κερδίζοντας και στη συνέχεια πόντους.

Όσο περισσότερο και καλύτερα οδηγούν, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζουν, αποκτώντας πρόσβαση σε έναν εκτενή κατάλογο αποκλειστικών βραβείων και πλεονεκτημάτων. Οι οδηγοί ταξινομούνται σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με τους αθροιστικούς βαθμούς τους: από το επίπεδο εισόδου Trucker έως το Master, το οποίο τους δίνει το δικαίωμα σε όλο και πιο αποκλειστικές ανταμοιβές.
 

Κατανάλωση καυσίμου, φροντίδα οχήματος και οδική ασφάλεια οι δείκτες

Η βαθμολογία του στυλ οδήγησης υπολογίζεται μέσω συγκεκριμένων αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη παραμέτρους τόσο του οχήματος όσο και του οδηγού που σχετίζονται με την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα, όπως η κατανάλωση καυσίμου, η φροντίδα του οχήματος και οι δείκτες οδικής ασφάλειας. Η βαθμολογία του στυλ οδήγησης μπορεί να παρακολουθηθεί σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή Easy Way και στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος. Επιπλέον, σύντομα θα παρουσιαστεί μια νέα ειδική δεξιότητα του Driver Pal (το ενσωματωμένο φωνητικό πρόγραμμα οδήγησης IVECO ενσωματωμένο στο Amazon Web Service) που έχει σχεδιαστεί για το Drivers Fidelity Club, επιτρέποντας στους οδηγούς να ελέγχουν άνετα την πρόοδό τους στο πρόγραμμα ενώ οδηγούν μέσω Alexa φωνητικές εντολές.
 

Τα πλεονεκτήματα για τον ιδιοκτήτη του στόλου

Τα οφέλη του IVECO Drivers Fidelity Club επεκτείνονται και στους ιδιοκτήτες στόλου: το πρόγραμμα προωθεί τη διατήρηση του οδηγού μέσω του συστήματος επιβράβευσης, ενώ η αξιολόγηση του τρόπου οδήγησης συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του οχήματος, της ασφάλειας επί του οχήματος και της κατανάλωσης καυσίμου. Τελικά, βελτιστοποιεί το κόστος για τον ιδιοκτήτη του στόλου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε