Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Isuzu D-Max: «Best PRO Car της Χρονιάς»!

4.358 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2021)

Μια σημαντική διάκριση για 2η συνεχή χρονιά, απέσπασε το δημοφιλές ιαπωνικό Pick-Up της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η νέα γενιά του δημοφιλούς Isuzu D-Max έχει επανασχεδιαστεί από… λευκό χαρτί και φιλοδοξεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στην αγορά των Pick-Up και των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της ελληνικής αγοράς, χάρη στην εντυπωσιακή εικόνα που εμφανίζει σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πρόσφατα, απέσπασε βαθμολογία πέντε (5) αστέρων στα crash-tests του Οργανισμού Euro NCAP.

Στον διαγωνισμό «Best Pro Car» για το 2020, το νέο Isuzu D-Max είχε ψηφιστεί ως το «Πιο Πολύ-Αναμενόμενο Επαγγελματικό της Χρονιάς». Φέτος, μετά και το επιτυχημένο λανσάρισμα του στη χώρα μας, οι αναγνώστες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό – θεσμό «Best Pro Car 2021» (που σημειωτέον έχει ξεκινήσει από το 1994), απέσπασε το 2ο Βραβείο του «Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς»!

Κατά την παραλαβή του σχετικού βραβείου για τη νέα μεγάλη διάκριση του Isuzu D-Max, ο κ. Ιωάννης Ζαμπέλης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας LCV της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ανέφερε τα εξής:
«Μετά το περσινό βραβείο του Πλέον Αναμενόμενου Επαγγελματικού της Χρονιάς, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να παραλάβουμε το 2ο κατά σειρά βραβείο, του Pick-Up της Χρονίας! Είμαι βέβαιος ότι το νέο D-Max, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η οποία εύχομαι να κυλίσει με υγεία και χωρίς περισσότερες… αναταράξεις, θα πείσει άπαντες ότι του αξίζει να… σκαρφαλώσει και στην 1η θέση του διαγωνισμού! Ευχαριστούμε τους αναγνώστες του Auto Τρίτη Επαγγελματικά για την προτίμηση και την εκτίμηση τους».