Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Yoho Camper υπόσχεται την μετατροπή ενός μεσαίου Pick-Up σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Με συνολικό μήκος 178 εκ., πλάτος 190 εκ. και βάρος 414 κιλών…

… μπορεί να εδραστεί με άνεση στον χώρο φόρτωσης ενός διπλοκάμπινου Pick-Up, προσφέροντας εσωτερικό ωφέλιμο ύψος 190 εκ.

Ένα φωτοβολταϊκό πάνελ στην οροφή, αναλαμβάνει την παροχή ενέργειας για πολλαπλές λειτουργίες…

… ενώ οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες διασφαλίζουν τον φυσικό φωτισμό του εσωτερικού του.

Τέλος, στο εσωτερικό του έχουν προβλεφθεί ένα διπλό κρεβάτι, ένα λειτουργικό καθιστικό, κούζίνα, ψυγείο, σύστημα θέρμανσης και δεξαμενή πόσιμο νερού.

Κάνε το Pick-Up σου τροχόσπιτο!

13.450 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2020)

Η διασκευή «Yoho Camper» της εταιρείας Scout Campers υπόσχεται την μετατροπή του Pick-Up σας σε ένα άνετο και άκρως λειτουργικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο! Ανακαλύψτε την…

Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αποτελούν μια ιδιαίτερα διαδεδομένη πρόταση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για όσους λατρεύουν τις αποδράσεις και χωρίς αμφιβολία, η Ελλάδα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους κατόχους τέτοιου είδους οχημάτων.
Αν στις παραπάνω παραδοχές συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα Pick-Ups αποτελούν εδώ και… δεκαετίες την πιο εμπορική υποκατηγορία ελαφρών επαγγελματικών στη χώρα μας, τότε η νέα πρόταση της εταιρείας Scout Campers για την μετατροπή ενός οχήματος Pick-Up σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, φαντάζει άκρως δελεαστική.
Το «Yoho Camper» είναι ουσιαστικά μια υπερκατασκευή που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε πάσης φύσεως οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up, μετατρέποντας τα σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα για όλες τις εποχές του έτους.
Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του Yoho Camper είναι το ιδιαίτερα περιορισμένο βάρος του καθώς ζυγίζει μόλις 414 κιλά, δηλαδή λιγότερο από το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που τα Μεσαία Pick-Ups που διατίθενται στην ελληνική αγορά, είναι σε θέση να υποστηρίξουν στις διπλοκάμπινες εκδόσεις τους.
Το συνολικό μήκος του Yoho Camper ανέρχεται στα 178 εκ. και το εξωτερικό πλάτος του στα 190 εκ. αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, με το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος της καμπίνας να ανέρχεται στα 190 εκ. περίπου, το Yoho Camper επιτρέπει την άνετη μετακίνηση στο εσωτερικό του ενώ το φωτοβολταϊκό πάνελ στην οροφή του, αναλαμβάνει να καλύψει τις απαιτήσεις σε ενέργεια. Παράλληλα, εκτός από την λειτουργική κουζίνα που εφοδιάζεται με ψυγείο και διπλό κουζινάκι υγραερίου, είναι διαθέσιμα και δεξαμενή πόσιμο νερού 19 λτ. Πέραν αυτού, το καθιστικό εντός της καμπίνας μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε ένα –δεύτερο- διπλό κρεβάτι, εκτός από αυτό που εδράζεται στο εμπρός μέρος του και πάνω από την καμπίνα των επιβατών του οχήματος.
Για όσους ενδιαφέρονται, το κόστος αγοράς του εν λόγω προϊόντος ανέρχεται στα 19.240 δολάρια.