Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πριν …χάσουμε το μέτρημα, ας δούμε τι διακρίσεις έχει λάβει μέχρι στιγμής το νέο Pick-Up της Isuzu, το δημοφιλές D-Max.

Χάρη σε ειδικές τροποποιήσεις του πλαισίου και τη χρήση νέων τύπων χάλυβα, η στρεπτική ακαμψία του Pick-Up της Isuzu έχει ενισχυθεί.

Tο νέο D-Max έχει βελτιωθεί τόσο ως προς το κράτημα και την ποιότητα κύλισης όσο και ως προς τις εκτός δρόμου ικανότητες κίνησης.

Κομψό, άνετο και προπάντων ευρύχωρο και εργονομικό εσωτερικό στο νέο Isuzu D-Max.

Δύο σημαντικότατα βραβεία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής το νέας γενιάς Isuzu D-Max.

Με «άριστα» (5 αστέρια) βαθμολογήθηκε από τον Euro NCAP το νέο Isuzu D-Max για την επίδοσή του στα crash test.

Καταιγισμός διακρίσεων για το νέο Isuzu D-Max (+vids)

19.111 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2021)

Ποιο είναι το μυστικό του νέου Isuzu D-Max και αποσπάει τα βραβεία το ένα μετά το άλλο; Τι «μαγικά» έκαναν οι Ιάπωνες και κατασκεύασαν το ασφαλέστερο -βάσει δοκιμών πρόσκρουσης- Pick-Up του κόσμου; Δείτε μία μία τις διακρίσεις του μοντέλου και θυμηθείτε τη δοκιμή που πραγματοποιήσαμε πρώτοι από όλους στην Ελλάδα.

Μια σημαντική διάκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε για το νέας γενιάς Isuzu D-Max, στο οποίο πρόσφατα απονεμήθηκε ο τίτλος του «Best Pick-Up» στα γνωστά βραβεία «Business Vans Awards», που απονέμει κάθε χρόνο το ομώνυμο βρετανικό Μέσο. Η διάκριση αυτή ήρθε, καθώς η αρμόδια επιτροπή εκτίμησε δεόντως τα «έξυπνα» οδηγικά χαρακτηριστικά του Pick-Up οχήματος, τις υψηλές εκτός δρόμου ικανότητές του, αλλά και χάρη στα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του.
 
Σημειώνεται, πως η παραπάνω αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη διάκριση που παίρνει το νέας γενιάς Pick-Up της Isuzu από τη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, στις αρχές του έτους οι συνάδελφοι του τοπικού περιοδικού «4x4 Magazine», το αξιολόγησαν ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς στην κατηγορία του, χαρίζοντάς του τον επίζηλο τίτλο «2021 Pick-Up of the Year».
 
Στο μεταξύ, εξαιρετική εικόνα είχαμε αποκομίσει και εμείς στο Auto Τρίτη Επαγγελματικά, όταν είχαμε δοκιμάσει -πρώτοι από όλους- το νέο Isuzu D-Max στην κορυφαία έκδοση Arena. Επιπλέον, στον διαγωνισμό μας «Best Pro Car» για το 2020, το δημοφιλές ιαπωνικό Pick-Up της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ., είχε ψηφιστεί ως το «Πιο Πολύ-Αναμενόμενο Επαγγελματικό της Χρονιάς». Φέτος, οι αναγνώστες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό – θεσμό «Best Pro Car 2021» (που σημειωτέον έχει ξεκινήσει από το 1994), του έδωσαν το 2ο Βραβείο του «Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς».
 
Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως η μεγαλύτερη διάκριση από όλες, είναι αυτή που προήλθε  από τις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, με το νέο D-Max να είναι το μόνο έως τώρα Pick-Up που έχει υποβληθεί στα αυστηρότερα crash test που πραγματοποιεί ο Euro NCAP από πέρυσι. Παρόλα αυτά, το ιαπωνικό Pick-Up μοντέλο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να αποσπάσει τη μέγιστη δυνατή διάκριση των πέντε αστέρων, προσφέροντας υψηλά επίπεδα σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες στις οποίες δοκιμάστηκε. Αναλυτικότερα, το διπλοκάμπινο Isuzu D-Max συγκέντρωσε την εξής βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης:
  • Ασφάλεια ενηλίκων: 84%
  • Ασφάλεια παιδιών: 86%
  • Προστασία ευαίσθητων χρηστών οδικού δικτύου: 69%
  • Επικουρικά συστήματα ασφαλείας: 83%
 
Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως ένα ακόμα «προσόν» που διαθέτει το Isuzu D-Max στη χώρα μας, είναι η αξιοπιστία της αντιπροσώπου εταιρείας, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Σημειώνεται, πως το δημοφιλές Pick-Up διατίθεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα, τις γνωστές Regular Cab (σε εκδόσεις 4x2 και 4x4), Extended Cab και Double Cab. Μπορεί να αποκτηθεί με 25.900 ευρώ (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ), με τις διπλοκάμπινες εκδόσεις να ξεκινούν από τα 32.450 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά εδώ, τις τιμές του νέου Pick-Up της Isuzu, ανά έκδοση αμαξώματος και εξοπλισμού.
 
Παρακολουθείστε, τέλος, στο πρώτο από τα παρακάτω βίντεο, τη σύντομη παρουσίαση του νέας γενιάς Isuzu D-Max. Παρακολουθείστε επιπλέον, ένα μέρος από τη διαδικασία των crash test του Euro NCAP: