Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Isuzu D-Max είναι διαθέσιμο με τη νέα βαφή «Red Spinel» για το 2018.

Κερδίζει το στοίχημα!

6.934 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2018)

Ένα έτος μετά το λανσάρισμα της και στην ελληνική αγορά, η νέα γενιά του Isuzu D-Max έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των απανταχού επαγγελματιών με την εξαιρετική εικόνα που εμφανίζει σε όλους τους τομείς.

Η έλευση της νέας γενιάς του D-Max –και- στην ελληνική αγορά στις αρχές του περασμένου έτους, συνοδεύονταν από ένα μεγάλο… στοίχημα τόσο για την Isuzu όσο και την εγχώρια αντιπροσωπεία της (Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ).
Το νέο D-Max υιοθέτησε ορισμένα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να αποτελούσαν «μειονέκτημα» απέναντι στον ιδιαίτερα ενισχυμένο ανταγωνισμό, χωρίς να παραβλέπουμε την εμπλοκή στην κατηγορία και σημαντικών –νέων- ανταγωνιστών, που είναι σαφές πως θα διεκδικούσαν με τη σειρά τους ένα σεβαστό μερίδιο στις πωλήσεις της αγοράς.
Πρώτο και σημαντικότερο όλων, ήταν η επιλογή της Isuzu να εφοδιάσει το νέο D-Max με τον –μόλις 1,9λτ.- πετρελαιοκινητήρα «RZ4E-TC» σε μια χρονική συγκυρία που η πλειοψηφία των ανταγωνιστών του υιοθετούσε ολοένα και ισχυρότερα / μεγάλου κυβισμού, μηχανικά σύνολα.
Έναν χρόνο μετά ωστόσο, η εμπορική πορεία του ιαπωνικού Pick-Up τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ γενικότερα, αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.
Η επιλογή της Isuzu να αναβαθμίσει κάθετα το νέο D-Max σε τομείς όπως η άνεση, η σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και η ποιότητα κατασκευής, χωρίς ωστόσο την παραμικρή «έκπτωση» στα… παραδοσιακά του προτερήματα όπως οι εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες (ωφέλιμο έως και 1.310 κιλών), αξιοπιστία και η ύπαρξη τριών ξεχωριστών επιλογών αμαξώματος (Regular, Extended και Double Cab), κέρδισε άμεσα τις εντυπώσεις και του ελληνικού κοινού.
Παράλληλα, ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 1,9λτ. με απόδοση 164 ίππων που δεν απαιτεί την προσθήκη διαλύματος AdBlue για την κάλυψη των προδιαγραφών της Euro6, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση καυσίμου από τα 6,2λτ./100χλμ., ήταν το… κερασάκι στην τούρτα!