Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο χρωματολόγιο του D-Max για το 2018, έχει προστεθεί και η νέα βαφή "Blue Sapphire".

Εξαιρετικό σε χώρους, ποιότητα κατασκευής και πληρότητα εξοπλισμού το εσωτερικό του δυναμικού ιαπωνικού Pick-Up.

Παράλληλα, προσφέρει πολλαπλούς και εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους.

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς…

… συνδυάζεται με εξαιρετικές γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής για το αμάξωμα ενώ…

… αναλόγως της έκδοσης, το D-Max μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 1.310 κιλών!

Σχεδίαση, χώροι, άνεση και ασφάλεια που συναρπάζουν

6.943 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2018)

Η δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος με την ιδιαίτερα βελτιωμένη αεροδυναμική, σε συνδυασμό με τον πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό διάκοσμο όπου κυριαρχούν τα αναπαυτικά καθίσματα, οι μεγάλοι χώροι για όλους τους επιβάτες, τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων, τα ποιοτικά υλικά με αντίστοιχο φινίρισμα και φυσικό το υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας, αποτελούν πλέον ένα από τα βασικότερα προτερήματα του νέου D-Max.
Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Isuzu είναι από τις ελάχιστες επιλογές της κατηγορίας των Pick-Up που στην Ελλάδα συνεχίζει να προσφέρεται σε τρεις επιλογές ως προς τον τύπο της καμπίνας, αναλόγως με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του.
Με βάση αυτό το δεδομένο, το D-Max μπορεί να αποκτηθεί με χώρο φόρτωσης μήκους από 1,55 – 2,30μ. και πλάτος 1,57μ., όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία με όγκο από 1.080 – 1.310 κιλά(!) αναλόγως της έκδοσης.
Σε συνδυασμό με την δυνατότητα έλξης trailer με φρένα βάρους έως και 3,5t., καθίσταται σαφές πως το νέο Isuzu D-Max διακρίνεται για την πληρότητα του σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς και μπορεί να ανταποκριθεί σε μια σε πάσης φύσεως χρήσεις.