Πόσα καύσιμα θέλουν σε έναν χρόνο τα Pick-Ups; (+vid)
Με απόδοση 164 ίππων και μέση κατανάλωση από 6,2λτ./100χλμ., το νέο μηχανικό σύνολο των 1,9λτ. του D-Max, επιβεβαιώνει εκ νέου την κορυφαία τεχνογνωσία της Isuzu ως μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών κατασκευής πετρελαιοκινητήρων σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ προσφέρει ασύγκριτα οφέλη στον οδηγό χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις που προσφέρει, συνεργαζόμενο με νέα χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων.
Παράλληλα, όπως προαναφέραμε, το κόστος χρήσης και συντήρησης του είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, δεδομένου ότι δεν απαιτείται η προσθήκη AdBlue κατά την επεξεργασία των καυσαερίων του.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις πολλαπλές καινοτομίες που ενσωματώνει, με στόχο την απλούστευση των εργασιών συντήρησης του, τη μείωση των κραδασμών και του θορύβου που παράγονται για την λειτουργία του, την δυνατότητα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του χωρίς κλειδί κ.ά.
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.