Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κίνηση «ματ» στα Vanettes!

11.511 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2018)

Μεταξύ των σημαντικότερων μοντέλων που η Ford παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση «CV Show» (Μπέρμιγχαμ, 24-26/4), ήταν η επαγγελματική έκδοση της –εντελώς- νέας γενιάς του Fiesta!

Με δεδομένο ότι διατηρεί την κορυφή στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών για την ΕΕ κατά τη διάρκεια της τελευταίας 3ετίας και στην Ελλάδα για την τελευταία 2ετία, ενώ βρίσκεται και στο Νο1 σε αμφότερες τις αγορές για το 1ο 3μηνο του 2018, η συμμετοχή της Ford στη Διεθνή Έκθεση «CV Show 2018» του Μπέρμιγχαμ αναμένονταν με μεγάλο ενδιαφέρον.
Εκ του αποτελέσματος, η αναμονή επιβραβεύτηκε για όλους τους φίλους της εταιρείας καθώς, σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για τον κλάδο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Ford φρόντισε να παρουσιάσει πολλές και σημαντικές νέες προτάσεις καθώς και τεχνολογικές καινοτομίες, πάντα σε ότι αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.
Πέραν των εντυπωσιακών νέων υβριδικών «PHEV» εκδόσεων του Transit Custom αλλά και τις δυναμικές εκδόσεις «Wildtrak X» του Ranger, η Ford παρουσίασε τα πρώτα επαγγελματικά της οχήματα με τεχνολογία ενσωματωμένου modem «FordPass Connect» που δύναται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον σύγχρονο επαγγελματία, αυξάνοντας τη λειτουργικότητα του οχήματος και την παραγωγικότητα του.
Ωστόσο, νέα γενιά του Mini-Vanette της εταιρείας που μέχρι πρότινος δεν ήταν σαφές πως θα συνεχίσει να παράγεται, του Fiesta Van, ήταν χωρίς αμφιβολία το σημαντικότερο γεγονός στο περίπτερο της Ford.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, οι παραγγελίες για το νέο Fiesta Van ξεκινούν μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους ενώ οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου τοποθετούνται χρονικά από το φθινόπωρο.
Μάλιστα, το νέο Fiesta Van (μαζί με το νέο Transit Connect) θα είναι τα δύο πρώτα επαγγελματικά της εταιρείας που θα εφοδιάζονται με το σύστημα «FordPass Connect» για το οποίο, ο General Manager Commercial Vehicles της Ford Ευρώπης, κ. Hans Schep, τόνισε σχετικά: «… Τα συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα θα προσφέρουν συναρπαστικές νέες ευκαιρίες δημιουργίας αξίας για τους πελάτες μας και αυτό που παρουσιάζουμε στο Μπέρμιγχαμ είναι μόνον η αρχή. Με την υποστήριξη μιας γκάμας ισχυρότερης από ποτέ, η Ford δεσμεύεται να προσφέρει τις πιο αποδοτικές λύσεις στη μεταφορά αγαθών και ανθρώπων στις πόλεις μας».