Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Fiesta Van είναι ένα από τα πρώτα επαγγελματικά της Ford με τεχνολογία «FordPass Connect».

    Η τεχνολογία «FordPass Connect»

    11.521 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2018)

    Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της συνδεσιμότητας των οχημάτων της, βασισμένη στην κινητή τηλεφωνία σε όλη την προϊοντική γκάμα της, η Ford θα προσφέρει την τεχνολογία ενσωματωμένου modem «FordPass Connect» με τα νέα Fiesta Van και Transit Connect.
    Ουσιαστικά, το εν λόγω σύστημα μετατρέπει το όχημα σε ένα Wi-Fi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συμβατών συσκευών ενώ, προσφέρει και καλύτερο προγραμματισμό των δρομολογίων μέσω του συστήματος πλοήγησης του SYNC 3, λόγω της υπηρεσίας «Live Traffic».
    Παράλληλα, είναι διαθέσιμες αρκετές ακόμη παροχές όπως οι εξής:
    - «Vehicle Health Alerts»: (Προειδοποιήσεις «Υγείας» Οχήματος)= ενημερώσεις για την ανάγκη service λόγω π.χ. μειωμένης στάθμης / ποιότητας λιπαντικού, ελαττωματικοί λαμπτήρες κ.ο.κ.

    - «Vehicle Status»: (Κατάσταση Οχήματος)= έλεγχος στάθμης υγρών, κατάσταση συναγερμού, πιέσεις ελαστικών κ.ά.

    - «Door Lock & Unlock»: (Κλείδωμα & Ξεκλείδωμα Θυρών)= ασφάλιση της καμπίνας επιβατών και του χώρου φόρτωσης μέσω τηλεχειρισμού

    - «Vehicle Locator»: (Εντοπισμός Οχήματος)= διευκόλυνση εύρεσης του οχήματος σε πολυσύχναστα parking ή χώρους εργασίας
    Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως, η εφαρμογή «FordPass» είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, προσφέροντας σε επιχειρήσεις με περισσότερα του ενός οχήματα, τη δυνατότητα πλήρους «συνδεσιμότητας» με αυτά, κάνοντας χρήση ενός ή πολλαπλών λογαριασμών «FordPass».