Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ξανά κορυφαίο το νέο Fiat Ducato!

9.626 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2020)

Το περιοδικό Promobil, εκ των κορυφαίων στην αγορά αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη, βράβευσε για 13η συνεχή χρονιά το Fiat Ducato ως το καλύτερο μοντέλο / βάση για τα οχήματα αυτής της κατηγορίας.

Το γερμανικό περιοδικό Promobil, εκ των κορυφαίων στην ΕΕ για την αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, βράβευσε για 13η συνεχή χρονιά, τη νέα γενιά του Fiat Ducato με τη διάκριση «Best Motorhome Base Vehicle 2020».
Από το 1981, όταν και ξεκίνησε να παράγεται, το Fiat Ducato έχει καταφέρει να εξελιχθεί στη δημοφιλέστερη επιλογή των αγοραστών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με περισσότερες από 500.000 πωλήσεις οχημάτων που το χρησιμοποιούν ως βάση.
Σε σχέση με τον προκάτοχο του, το νέο Ducato έχει να επιδείξει πολλαπλές αναβαθμίσεις στα μηχανικά του μέρη, όπως το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τον νέο –Euro 6D Temp2- πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. που αποδίδει ισχύ 120, 140, 160 ή 180 ίππους.
Παράλληλα, τα πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού που περιλαμβάνονται στο πακέτο «ADAS» (Advanced Drive Assistance Systems) του νέου Ducato, αναβαθμίζουν σημαντικά το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας των επιβατών.