Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα καθίσματα του νέου Vito είναι αναπαυτικά, προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη του σώμα-τος και διατηρήσουν τους επιβαίνοντες ξεκού-ραστους ακόμη και σε πολύωρα δρομολόγια.

Οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό των θυρών αποδεικνύονται ιδιαίτερα πρακτικοί.

Ο πίνακας οργάνων έχει νέα αισθητική ενώ, η κεντρική οθόνη του προσφέρει πλήθος πληροφοριών όπως π.χ. δεδομένα από τον υπολογιστή ταξιδιού.

Ακόμη και η βασική επιλογή στα συστήματα πολυμέσων σε συνδυασμό με τον ημι-αυτόματο κλιματισμό «Tempmatic», προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Φυσικά, υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση με USB ή SD-card για όσους το επιθυμούν.

Αντίστοιχα, τα ενσωματωμένα χειριστήρια στο τιμόνι μπορούν να ελέγξουν ακόμη και τη χρήση του… τηλεφώνου, εφόσον ο ιδιοκτήτης του οχήματος το επιλέξει.

… εύκολα προσβάσιμη είναι η θέση της νέας ποτηροθήκης στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Το ίδιο ισχύει για τους νέους αποθηκευτικούς χώρους στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Ποιοτική, άνετη και πλήρως ηχομονωμένη καμπίνα

4.037 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται ο οδηγός του νέου Vito είναι η εξαιρετική ορατότητα που του προσφέρουν τα μεγάλα παράθυρα και οι νέοι καθρέπτες ενώ, από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα θα εκτιμήσει την πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας. Παράλληλά, το ηλεκτρικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης με την μεταβαλλόμενη υποβοήθηση, θα τον διατηρήσει ξεκούραστο ακόμη και στα πολύωρα δρομολόγια.
Το κάθισμα του ρυθμίζεται πλήρως ενώ, το διπλό κάθισμα για τους συνοδηγούς περιλαμβάνει ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Επιπρόσθετα, είναι διαθέσιμος και αερόσακος για τον συνοδηγό.
Ένα ακόμη σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσουμε είναι οι πολλαπλοί και ιδιαίτερα εύχρηστοι χώροι για μικροαντικείμενα που έχουν προβλεφθεί τόσο το εσωτερικό των θυρών όσο και στο πάνω μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)