Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή

4.025 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito Van ξεκίνησε επίσημα την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά με κόστος από 26.344 ευρώ (με Όφελος Απόσυρσης) και όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής μας με αυτή, δείχνει καθΆ όλα έτοιμη να διεκδικήσει ένα σεβαστό μερίδιο αγοράς μέσα στο 2015 δεδομένης της πληρότητας που εμφανίζει σε όλους τους τομείς.

Το νέο Mercedes-Benz Vito Van έχει ανανεωθεί… εκ βάθρων καθώς πέραν της τροποποιημένης σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, πολλαπλές είναι οι αλλαγές και στα επιμέρους μηχανικά τμήματα του.
Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα, πιο ελκυστική και σαφέστατα πιο δυναμική, σχεδίαση του αμαξώματος συμβάλλει μεταξύ άλλων και στη σημαντική μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή του οχήματος (Cd: 0,32), μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Παράλληλα όμως, τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα πιο ψηλά, γεγονός που τα προστατεύει στην περίπτωση επαφής με διάφορα εμπόδια, γεγονός που συμβάλει στα σίγουρα στη μείωσης του κόστος επισκευής του γερμανικού μοντέλου.
Επιπρόσθετα, η έκδοση 111 CDI Long με το κανονικό μεταξόνιο και τον μακρύ πίσω πρόβολο, είναι μια από τις εκδόσεις του νέου Vito που εφοδιάζονται με σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός τροχούς, μια λεπτομέρεια που έχει στόχο τη μείωση του συνολικού απόβαρου του οχήματος και κατΆ επέκταση, την αύξηση του ωφέλιμου φορτίου.
Εκτός όμως από τις βελτιωμένες μεταφορικές του δυνατότητες, το νέο Vito αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευκολοδήγητο και θα κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις καθώς, το γρήγορο σύστημα διεύθυνσης, τα ισχυρά φρένα και ο ελαστικός κινητήρας των 1,6λτ. με τον οποίο εφοδιάζονταν το μοντέλο της δοκιμής, δημιουργούν ένα ομοιογενές σύνολο. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)