Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι επιβάτες στο εσωτερικό του Proace Van θα εκτιμήσουν την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Ο μέγιστος όγκος φόρτωσης του Toyota Proace Van ανέρχεται στα 6,6 κ.μ.

Toyota Proace

18.980 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Το Toyota Proace εξακολουθεί να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά, γεγονός που βασίζεται τόσο στην αποδεδειγμένη αξιοπιστία των εκπροσώπων της ιαπωνικής εταιρείας όσο και στις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος του, που επιτρέπουν την κάλυψη μιας μεγάλης γκάμας χρήσεων. 
Διαθέσιμο στις εκδόσεις Compact, Medium & Long με μήκος από 4,61 – 5,31μ., το Proace Van προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους από 2,16 – 2,86μ. που χάρη στο σύστημα «Smart Cargo» μπορεί να αυξηθεί σε κάθε περίπτωση κατά 1.160 χλστ., κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. 
Αντίστοιχα ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 4,6 – 6,6 κ.μ. ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως και στα 1,409 κιλά. 
Στους κινητήρες, όλες οι επιλογές έχουν ως καύσιμο το πετρέλαιο και αφορούν σε δύο εκδόσεις ενός 1.600άρη D-4D και ενός αντίστοιχου με κυβισμό 2,0λτ. 
Με απόδοση από 95 – 150 ίππους, τα εν λόγω μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και έχουν να επιδείξουν μέση κατανάλωση καυσίμου από τα 5,1λτ./100χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα 133 g/km. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)