Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακός σε ποιότητα, πληρότητα εξοπλισμού και τεχνολογικό υπόβαθρο ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Transit Custom.

Το νέο Ford Transit Custom είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1.470 κιλών.

Ford Transit Custom

18.998 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Τo Ford Transit Custom κυριαρχεί επί σειρά ετών στις πωλήσεις της κατηγορίας του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενώ απέσπασε και τον τίτλο «International Van of the Year 2020» για τις υβριδικές «Plug-In Hybrid» εκδόσεις του. 
Με εντυπωσιακή πληρότητα σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής, το τεχνολογικό υπόβαθρο αλλά και τις μεταφορικές του δυνατότητες, το Transit Custom προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος και ισάριθμες επιλογές ως προς το ύψος της οροφής του. 
Το μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 2,55 – 2,92μ. και επεκτείνεται χάρη σε μια ειδική καταπακτή κάτω από το δάπεδο του καθίσματος του συνοδηγού στα 3,04 – 3,40μ. Αντίστοιχα, το ωφέλιμο πλάτος ορίζεται στα 1.77μ. και ο ωφέλιμος όγκος από τα 5,7 – 8,2 κ.μ. Τέλος, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 2,6 – 3,4t., είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 1.470 κιλών. 
Τεράστια είναι ωστόσο και η γκάμα μηχανικών συνόλων του Transit Custom καθώς ο 2,0λιτρος EcoBlue πετρελαιοκινητήρας αποδίδει ισχύ από 105 – 185 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο (SelectShift) κιβώτιο έξι σχέσεων, διασφαλίζοντας μέση κατανάλωση από 7,0λτ./100χλμ. (WLTP). 
Τέλος, οι εκδόσεις με το υβριδικό σύστημα ηλεκτροκινητήρα/βενζινοκινητήρα, ισχύος 125 ίππων, επιδεικνύουν μέση κατανάλωση από 2,7λτ./100χλμ.

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)