Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξαιρετικό σε ποιότητα, χώρους και πληρότητα εξοπλισμού το εσωτερικό του νέου VW T6.1 Transporter.

Ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται έως στα 9,3 κ.μ.

Volkswagen T6.1 Transporter

18.995 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Με εντυπωσιακή πληρότητα εξοπλισμού ως προς τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού, τα συστήματα πολυμέσων αλλά και τις ευκολίες που προσφέρει στον τομέα της άνεσης, το πλήρως ανανεωμένο –T6.1- Transporter, που πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας, αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και πλήρεις επιλογές στην κατηγορία των Μεσαίων Vans. 
Ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος του, το Transporter είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου καθώς και δύο ύψη οροφής, προσφέροντας χώρο φόρτωσης με μήκος από 2,32 – 2,97μ., χάρη σε μια ειδική καταπακτή κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. 
Αντίστοιχα, ο ωφέλιμος όγκος της καρότσας κυμαίνεται από τα 5,8 – 9,3 κ.μ. ενώ, με το μεικτό του βάρος να ανέρχεται έως τους 3,2t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1,28t. 
Τέλος, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τρεις επιλογές ενός 2,0λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα με απόδοση από 110 – 199 ίππους που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 - 6 σχέσεων ή το αυτόματο DSG των 7 σχέσεων, διασφαλίζοντας μέση κατανάλωση από 7,6λτ./100χλμ. 
Φυσικά διατίθενται και εκδόσεις με σύστημα τετρακίνησης «4MOTION». 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)