Πέντε πυροσβεστικά Scania παρήγγειλε η Fraport

Πέντε οχήματα πυρόσβεσης Scania P 490 6x6 και άλλα πέντε διασωστικά παρήγγειλε η Fraport για να εξοπλίσουν μερικά από τα 14 αεροδρόμια που της έχουν παραχωρηθεί στην Ελλάδα.

 
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απόφαση της Fraport να παραγγείλει πέντε πυροσβεστικά οχήματα Scania P 490 6x6 και άλλα πέντε διασωστικά για να αυξήσει την ασφάλεια των περισσότερων από τους συνολικά 14 αερολιμένες που της έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό Δημόσιο.

Τα οχήματα αυτά θα εξοπλίσουν τα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Κω, της Μυκόνου, της Λέσβου, της Ρόδου, της Σάμου, της Σαντορίνης, της Ζακύνθου και την Θεσσαλονίκης που μαζί εξυπηρετούν ετησίως παραπάνω από 20 εκατ. ανθρώπους. Τα πυροσβεστικά Scania P 490 6x6 έχουν χωρητικότητα 7.000 λίτρα νερού και 860 λίτρων αφρού, ενώ έχουν την δυνατότητα να παρέχουν έως 6.000 λίτρα/λεπτό σε πίεση 10 bar για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο επικεφαλής της Fraport στην χώρα μας Αlexander Zinell δήλωσε: «Mε την προσθήκη αυτών των καινούριων υπερσύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων, κάνουμε την δέσμευση να αυξήσουμε τα στάνταρ των 14 αεροδρομίων που λειτουργούμε πράξη».
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scania - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ