Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το παρόν στην 67η διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Αννόβερο θα δώσει η Iveco.

Με χαμηλούς ρύπους η Iveco στο Αννόβερο

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2018)

Το παρόν στην 67η διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Αννόβερο θα δώσει η Iveco, η οποία μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει μια σειρά από ηλεκτρικά, και αεριοκίνητα οχήματα.

Με έμφαση στις καθαρότερες μετακινήσεις και στους λιγότερους ρύπους θα δώσει το παρόν στην 67η έκθεση επαγγελματικών οχημάτων IAA 2018, η Iveco, στο περίπτερο της οποίας θα βρίσκονται 18 συνολικά οχήματα τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων περισσότερο από 90% για το οξείδιο του αζώτου, 99% για τα σωματίδια και 95% για το διοξείδιο του άνθρακα Co2.
 
Για τις δημόσιες συγκοινωνίες θα παρουσιαστεί το ηλεκτρικό λεωφορείο της σειράς GX της Heuliez, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του σε δύο εκδόσεις μία 12 μέτρων και μία 18, ωστόσο αυτό που αναμένεται να κλέψει την παράσταση θα είναι το ηλεκτρικό Daily Electric Minibus το οποίο θα συνοδεύεται από το Daily Electric delivery van που προσφέρει την ιδανική λύση για μεταφορές ανθρώπων και εμπορευμάτων στην πολυσύχναστη κυκλοφορία των κέντρων των πόλεων, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχει τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2018.
 
Η IVECO θα παρουσιάσει πέντε εκδόσεις του Daily Hi-Matic Natural Power, με CNG με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, ενώ λίγο πιο δίπλα θα βρίσκεται και η έκδοση φυσικού αερίου του Eurocargo. Τέλος να αναφέρουμε πως εκεί θα βρίσκεται το Stralis NP σε έκδοση 26 τόνων που διαθέτει για πρώτη φορά τεχνολογία CNG Carrier Supra, ενώ παρών θα είναι και το Stralis X-Way Natural Power.