Με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας!

To AutoTriti Pro αποτελεί ένα εμβληματικό έντυπο για την αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, προσφέροντας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές, όπως και στον κόσμο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών.

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να τα εκατοστήσει και να μας προσφέρει,  με το ίδιο πάθος και την εγκυρότητα που το διακρίνει,  πολύπλευρη ενημέρωση για τον κλάδο

Η Θεοχαράκης Α.Ε, ιδρύθηκε το 1957,  αποτελώντας την πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία του ομώνυμου Ομίλου. Η πρώτη εμπορική της δραστηριότητα ήταν η εισαγωγή και διανομή των υψηλής ποιότητας ελαστικών της Ιαπωνικής YOKOHAMA, που πλέον είναι ευρέως γνωστά και αναγνωρισμένα από το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.
Παράλληλα, με ορόσημο τα “15 χρόνια ζωής” του AutoTriti Pro, η Θεοχαράκης Α.Ε ανέπτυξε και διεύρυνε τις δραστηριότητές της στους τομείς των ελαστικών, αλλά και  των γεωργικών μηχανημάτων. Συγκεκριμένα :

  • Εισαγωγή και διανομή ελαστικών LASSA.
 H  LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.  
  • Εισαγωγή και διανομή ελαστικών ANLAS.
 H ANLAS διαθέτει μια πλούσια εμπειρία άνω των 40 ετών στην κατασκευή ελαστικών. Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τα ελαστικά ANLAS καλύπτουν ένα πλήθος οχημάτων, όπως golf carts, go-carts, οχήματα παντός εδάφους,  μοτοσυκλέτες και λοιπά δίτροχα. Εστιάζοντας  στις ανάγκες των αναβατών και των οδηγών, η ANLAS συνεχίζει σταθερά να εξελίσσει και να φέρνει καινοτομίες στα ελαστικά της, προσφέροντας ανώτερα ποιοτικά προϊόντα με σαφή προσανατολισμό στην ασφάλεια, την άνεση αλλά και την οδηγική απόλαυση.
  • Εισαγωγή και διανομή ελαστικών KENDA.
H KENDA διαθέτει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή ελαστικών, με παραγωγικές εγκαταστάσεις παγκοσμίου κλάσης, στην `Απω Ανατολή.  Τα ελαστικά KENDA πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την αντοχή τους σε σκληρές καταπονήσεις.
 
Βασίλης Γούσιος
Sales Μanager
 Θεοχαράκης ΑΕ

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ