Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μέσα στο 2024 λανσάρεται το ηλεκτρικό Piaggio Porter

Μέσα στο 2024 λανσάρεται το ηλεκτρικό Piaggio Porter

7.491 Επισκέψεις στο άρθρο

- Θα μεταφέρει ως και 1.000 κιλά φορτίο
- Θα χωράει παντού στην πόλη λόγω των πολύ καλών διαστάσεων του
- Θα λανσάρει και νέες τεχνολογίες ασφάλειας που θα υιοθετηθούν και από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου
- Ξεκινά πωλήσεις στην Ευρώπη στο τέλος του 2024

Θα μεταφέρει ως και 1.000 κιλά φορτίο

Η συνεργασία των δύο εταιρειών «σφραγίστηκε» στο Πεκίνο, από τον CEO της Piaggio, Michele Colaninno και τον Αντιπρόεδρο του Foton Motor Group, Ma Rentao. Μαζί οι δύο εταιρείες θα εξελίξουν την ηλεκτρική έκδοση του Piaggio Porter.
 
Το ηλεκτρικό μοντέλο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το συμβατικό Piaggio Porter και θα εμφανίζει ωφέλιμο φορτίο τουλάχιστον 1000 κιλών, μια τιμή η οποία για την κατηγορία θεωρείται εξαιρετική.
 

Θα χωράει παντού στην πόλη λόγω των πολύ καλών διαστάσεων του

Οι εξωτερικές διαστάσεις του ηλεκτρικού Piaggio Porter αναμένεται να μείνουν ίδιες με του συμβατικού μοντέλου. Αυτό σημαίνει πως το πλάτος θα παραμείνει στα 1640 χλστ, μια τιμή που θα παραμένει μικρότερη κατά 500 χλστ., από τη μέση τιμή των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. 

Η χρήση μιας μικρής, ημι-προωθημένης καμπίνας θα επιτρέπει επίσης τη βελτιστοποίηση των χώρων προς όφελος της μεγιστοποίησης του ωφέλιμου φορτίου. Όλα αυτά σημαίνουν πως το ηλεκτρικό Piaggio Porter θα παραμείνει ο «μεγάλος εργάτης μικρών διαστάσεων» όπως αυτοπροσδιορίζεται, με κορυφαία ευελιξία εντός πόλης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα λανσάρει και νέες τεχνολογίες ασφάλειας που θα υιοθετηθούν και από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου

Το συμβατικό Porter διέθετε ήδη μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης, με τα ESVASRHBATSM (Trailer Sway Mitigation), ABSEDVTCS κ.ά. να ενισχύουν την ενεργητική ασφάλεια. Η Piaggio όμως για το νέο ηλεκτρικό Porter αναφέρει ότι θα εξοπλίζεται με ακόμα πιο εξελιγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και με Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού (ADAS), κάνοντάς το ακόμα πιο σίγουρο και ασφαλές στην οδήγηση. Τα συστήματα αυτά θα υιοθετηθούν και από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.
 

Ξεκινά πωλήσεις στην Ευρώπη στο τέλος του 2024

Το ηλεκτρικό Piaggio Porter αναμένεται να βγει πρώτα στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2024.