Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει το Pick-Up της η Scout

Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει το Pick-Up της η Scout

2.814 Επισκέψεις στο άρθρο

– Η Scout είναι θυγατρική της Volkswagen για την Βόρεια Αμερική
– Θα κατασκευάζει οχήματα με Οff-road χαρακτήρα (πχ SUV)
– Ανάμεσά τους, θα βρίσκεται και ένα Pick-Up.
– Θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

Η Scout είναι θυγατρική της Volkswagen για την Βόρεια Αμερική

H Scout Motors είναι η νέα εταιρεία του Ομίλου Volkswagen και πρόσφατα προχώρησε στην κατοχύρωση δεκάδων ονομάτων, τα οποία πιθανότατα προορίζονται για τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο μέλλον. Πρόκειται ουσιαστικά για την συνεργασία της VW με τη Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων της Scout.

Θα κατασκευάζει οχήματα με Οff-road χαρακτήρα (πχ SUV)

Στο teaser βίντεο διάρκειας 82 δευτερολέπτων, η μάρκα εκτός από την προαναγγελία πως θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV το καλοκαίρι του 2024 μας δίνει και το περίγραμμα του DNA που θα έχουν τα μοντέλα της. Αυτό βέβαια δεν ήταν μυστικό. Γνωρίζουμε πως η νέα μάρκα του Ομίλου Volkswagen θα ειδικευτεί στην κατασκευή σκληροτράχηλων οχημάτων, με έμφαση στην κίνηση εκτός δρόμου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ανάμεσά τους, θα βρίσκεται και ένα Pick-Up.

Στο πλάνο για την Scout Motors βρίσκεται και ένα Pick-Up, το οποίο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το «αδελφάκι» SUV. Αυτό σημαίνει πως θα διαθέτει και αυτό ηλεκτροκινητήρες, καθώς και τις ίδιες μπαταρίες, ενώ θα έχει και αυτό τις ίδιες δυνατότητες εκτός δρόμου.
 

Θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

Το ηλεκτρικό Pick-Up της Scout δεν έχει ακόμα κάποιο όνομα, ούτε έχουμε κάποια πλήρη εικόνα σχετικά με τους ηλεκτροκινητήρες που θα χρησιμοποιήσει η Scout Motors. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε και σχεδιαστικά στοιχεία με το Amarok, την πρόταση της μητρικής Volkswagen στην κατηγορία των Pick-Up. Η Scout θα παρουσιάσει τη δική της πρόταση μέσα στο καλοκαίρι του 2024 και θα ανταγωνιστεί οχήματα όπως το Ford F-150 Lightning, το Tesla Cybertruck και το Rivian R1T.

Δείτε το σχετικό βίντεο: