Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μια πληθώρα συστημάτων ADAS αναβαθμίζουν την ενεργητική ασφάλεια του –άκρως ευέλικτου εντός της πόλης- νέου DAF XB.

Μια πληθώρα συστημάτων ADAS αναβαθμίζουν την ενεργητική ασφάλεια του –άκρως ευέλικτου εντός της πόλης- νέου DAF XB.

    Τεράστια γκάμα εκδόσεων για όλες τις χρήσεις και νέα πρότυπα ασφάλειας

    49.393 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το νέο DAF XB θα προσφέρεται σε επιλογές με μεταξόνια μήκους έως και 6,9m και μέγιστο μήκος αμαξώματος έως και 9m. Το ιδιαίτερα χαμηλό απόβαρο σε συνδυασμό με την ευμετάβλητη χωροταξική διαρρύθμιση των στοιχείων που εδράζονται επί του πλαισίου, το καθιστά ιδανικό για χρήση σε πολλαπλές διαφορετικές εφαρμογές, και με δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών τύπων υπερκατασκευών, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως τα χωματουργικά, οι εκδόσεις καθαρισμού οδοποιίας κ.ά.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »
    Μάλιστα, για τον κατασκευαστικό κλάδο, η DAF εξέλιξε μια ειδική έκδοση του XB που διακρίνεται για τη στιβαρότητα και τις –εκτός δρόμου- ικανότητες της.

    Το νέο DAF XBC θα προσφέρεται με μεικτό βάρος 19t. και μεταξύ άλλων επιδεικνύει πολλαπλές δομικές ενισχύσεις του αμαξώματος, απόσταση 225mm από το έδαφος και γωνία προσέγγισης 25 ιντσών.

    Πέραν όμως όλων των παραπάνω, το νέο DAF XB διακρίνεται και στον τομέα της ασφάλειας χάρη σε πολλά νέα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού (ADAS) που αναλαμβάνουν να αυξήσουν κάθετα το επίπεδο της ενεργητικής του ασφάλειας.

    Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το AEBS (Advanced Emergency Braking System) που ενσωμάτει στη λειτουργία του στοιχεία που λαμβάνει τόσο από ραντάρ και αισθητήτες όσο και από κάμερες, το Drive-off Assist, το Event Data Recorder που αναλαμβάνει να συλλέξει εικόνες και δεδομένα κάθε φορά που ενεργοποιείται το AEBS, το DAF Turn Assist, το DAF Drowsiness Assist, το Speed Limit Recognition, το Lane Change Assist κ.ά.
     

    Σελίδα 1Το νέο «φορτηγό πόλης» της DAF Trucks
    Σελίδα 2Αυτονομία έως 350km για το νέο DAF XB Electric
    Σελίδα 3Προηγμένοι τεχνολογικά πετρελαιοκινητήρες της Paccar
    Σελίδα 4Τεράστια γκάμα εκδόσεων για όλες τις χρήσεις και νέα πρότυπα ασφάλειας