Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford παρουσίασε νέα διαχωριστικά για το εσωτερικό των επαγγελματικών της οχημάτων που προστατεύουν τους επιβάτες από τη διάδοση του Covid-19.

Τα εν λόγω διαχωριστικά μπορούν να τοποθετηθούν μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού…

… ή μεταξύ των θέσεων της πρώτης σειράς καθισμάτων και της υπόλοιπης καμπίνας.

Όπως είναι φυσικό, προσφέρονται ειδικές λύσεις τόσο για τις επιβατικές όσο και τις επαγγελματικές (Van) εκδόσεις…

… ενώ είναι εύκολη η διαδικασία τοποθέτησης, αφαίρεσης και καθαρισμού τους.

Νέα διαχωριστικά για τα επαγγελματικά Ford (+vid)

3.535 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2020)

Η Ford παρουσίασε νέα διαχωριστικά για το εσωτερικό όλων των επαγγελματικών οχημάτων της (και των επιβατικών τους εκδόσεων) που σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Νέα ειδικά διαχωριστικά προστατευτικά για το εσωτερικό όλων των επαγγελματικών της μοντέλων παρουσίασε η Ford, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στον επίσημο κατάλογο των αξεσουάρ που προσφέρει στους πελάτες της.
Τα εν λόγω διαχωριστικά είναι ιδιαίτερα εύκολο να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν ενώ παράλληλα, η τοποθέτηση τους είναι απόλυτα συμβατή με τα διάφορα συστήματα ασφάλειας του εκάστοτε οχήματος, όπως π.χ. οι αερόσακοι.
Τα εν λόγω διαχωριστικά θα προσφέρονται τόσο για τις εκδόσεις Van όσο και τις επιβατικές παραλλαγές του Transit, για τα Transit & Tourneo Custom ενώ, σύντομα θα διατεθούν και αντίστοιχες προτάσεις για τα Transit & Toureno Connect και Transit & Tourneo Courier.
Όπως είναι φυσικό, τα εν λόγω διαχωριστικά έχουν εξελιχθεί για να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον οδηγό και τους επιβάτες από τη μετάδοση του κορωναϊού και προσφέρονται για χρήση σε όλες τις μεταφορές επιβατών.
Κατασκευασμένα από διάφανο πολυμερές (PVC) πλαστικό, στερεώνονται σε ειδικά σημεία κάθε οχήματος μέσω ειδικών στοιχείων συγκράτησης ενώ, εύκολη και γρήγορη είναι η διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης τους.
Με βάση τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, η χρήση τους δεν επηρεάζει στο ελάχιστο το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας των επιβατών ενώ παράλληλα δεν περιορίζεται το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού.
Η Ford θα προσφέρει διαχωριστικά μεταξύ των θέσεων για τον οδηγό και τον συνοδηγό, μεταξύ των καθισμάτων της πρώτης σειράς και την υπόλοιπη καμπίνα κ.ο.κ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερα στο video που ακολουθεί…