Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πλάτη του μεσαίου καθίσματος μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε τραπεζάκι για την τοποθέτηση εγγράφων, laptop ή tablet.

O εσωτερικός διάκοσμος είναι ελκυστικός σχεδιαστικά και πλούσια εξοπλισμένος (εικόνα από την επιβατική έκδοση «Zafira Life»).

Κορυφαία εικόνα στους τομείς άνεσης & ασφάλειας

6.092 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Το νέο Vivaro διακρίνεται για τον κομψό εσωτερικό διάκοσμο όπου η ευρυχωρία, οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι για τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων θα καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις πολλαπλών χρήσεων.
Οι ποικίλες ρυθμίσεις των καθισμάτων (αρκετές εξ αυτών και ηλεκτρικές αναλόγως της έκδοσης), η πολύ καλή εργονομικά θέση των διαφόρων χειριστηρίων και φυσικά τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού, διασφαλίζουν τη βελτίωση του επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνουν οι επιβάτες.
Πέραν του συστήματος «Head-Up display» αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη επιλογών όπως τα Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition, Dowsiness Alert, Adaptive Cruise Control, Forward Collision Alert, Automatic Emergency Braking κ.ά.
Αντίστοιχα, οι ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας θα προβάλλεται σε μια οθόνη επτά ιντσών στην κεντρική κονσόλα ή στον κεντρικό καθρέπτη. Τα συστήματα πολυμέσων «Multimedia Radio» και «Multimedia Navi Pro» θα διαθέτουν τη δυνατότητα σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα μέσω Apple CarPlay ή Android Auto ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε την δυνατότητα αυτόματου ανοίγματος / κλεισίματος τόσο των πλευρικών συρόμενων θυρών όσο και της –μονής- πίσω χάρη σε ειδικούς αισθητήρες που ενεργοποιούνται με την κίνηση (π.χ. του ποδιού του επιβάτη).