Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Νέα εταιρεία της Scania φέρνει τη φόρτιση στο χώρο σου!

20.013 Επισκέψεις στο άρθρο
Νέα εταιρεία της Scania φέρνει τη φόρτιση στο χώρο σου!

Νέα εταιρεία της Scania φέρνει τη φόρτιση στο χώρο σου!

  • Νέα εταιρεία της Scania φέρνει τη φόρτιση στο χώρο σου!
  • Νέα εταιρεία της Scania φέρνει τη φόρτιση στο χώρο σου!

-40.000 σημεία φόρτισης αναμένονται μέχρι το 2030 από την Erinion
-Για εξοικονόμηση 15.000 ευρώ ανά φορτηγό κάνουν λόγο στην εταιρεία
-Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, με προκαταβολές, μισθώσεις & κυλιόμενες χρεώσεις

40.000 σημεία φόρτισης αναμένονται μέχρι το 2030 από την Erinion

Η Erinion, είναι η νέα εταιρεία της Scania, που αναμένεται να ενισχύσει τη μετάβαση των πελατών της τελευταίας στις ηλεκτρικές μετακινήσεις – κάτι άλλωστε που αποτελεί και διακαή της πόθο.
Εξάλλου, η γνωστή σουηδική εταιρεία πολλές φορές έχει εκφράσει την πεποίθηση και την επιθυμία  της, προκειμένου το 50% των πωλήσεών της σε οχήματα στην Ευρώπη να είναι ηλεκτρικά μέχρι το 2030 και αυτόν ακριβώς το στόχο έρχεται να κάνει πράξη η νέα της πρόταση.
Έτσι, η Erinion προορίζεται να καλύψει το κομμάτι της φόρτισης τόσο σε αποθήκες, όσο και σε άλλα σημεία προορισμών, με στόχο να προάγει τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χρόνου για οχήματα κι επιχειρήσεις.
Σε αυτό συμφωνεί και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Εγχειρημάτων & Νέων Επιχειρήσεων του Ομίλου Scania, Gustaf Sundell, ο οποίος ξεκαθάριζει πως: «Κατά τη μετάβαση, το σύστημα μεταφορών θα επαναπροσδιοριστεί. Η νέα μας εταιρεία λύσεων φόρτισης αποθηκών είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας πρωτοβουλίας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για τους πελάτες μας στο μελλοντικό οικοσύστημα μεταφορών κατά τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση».  
 

Συνέχεια του άρθρου >>>