Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC

Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC

Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC

  • Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC
  • Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC
  • Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC

Νέα ηλεκτρικά Van από την LEVC

12.872 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2023)

Νέα ηλεκτρικά φορτηγά πρόκειται να αποτελέσουν μέρος μιας διευρυμένης γκάμας οχημάτων της LEVC, τη μάρκα που είναι γνωστή για την κατασκευή των διάσημων ηλεκτρικών ταξί TX του Λονδίνου.

Από τον κατασκευαστή των διάσημων ηλεκτρικών λονδρέζικων ταξί

Η LEVC είναι γνωστή για το μοντέλο της TX, το διάσημο ηλεκτρικό ταξί που κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου. Εκτός αυτού όμως, παράγει και το van VN5 που βασίζεται στην ίδια ηλεκτροκίνητη πλατφόρμα επεκτάσιμης εμβέλειας. Ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα πλατφόρμα, η οποία θα υποστηρίξει μια καινούργια γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, περιλαμβάνοντας τόσο επιβατικά όσο και επαγγελματικά οχήματα.
 

Αυτονομία έως και 580 χλμ., γρήγορη φόρτιση 200 χλμ. σε 10 λεπτά

Η νέα πλατφόρμα ακούει στο όνομα Space Oriented Architecture (SOA) και αναπτύχθηκε από κοινού με τη μητρική εταιρεία της LEVC, την Geely Holding Group - κινεζικό κολοσσό και κάτοχο των εμπορικών σημάτων των Volvo, Polestar και Lotus. Η νέα πλατφόρμα θα είναι συμβατή με επιλογές μπαταρίας 73kWh, 102kWh και 120kWh, με τις τελευταίες να επιτρέπουν αυτονομία έως και 580 χλμ. στον κύκλο WLTP. Επιπλέον, θα παρέχουν δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης που επιτρέπει την προσθήκη εμβέλειας περίπου 200 χλμ. σε μόλις δέκα λεπτά. Η μετάδοση της κίνησης θα περιλαμβάνει και τις τρεις επιλογές, είτε στους μπροστινούς είτε στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς.
 

Ειδική σχεδίαση για μεγιστοποίηση του χώρου

Η πλατφόρμα SOA της LEVC, έχει σχεδιαστεί με μία κεντρικά τοποθετημένη μπαταρία, ώστε να έχει ένα πλήρως επίπεδο δάπεδο που μεγιστοποιεί το χώρο για επιβάτες και φορτίο. Επιπλέον, η πίσω ανάρτηση έχει αναπτυχθεί για να επιτρέπει την επιπλέον χωρητικότητα κάτω από τον κύριο χώρο αποσκευών, πίσω από τον οπίσθιο άξονα. Υποστηρίζεται επίσης ότι τα χαμηλά ύψη ανύψωσης βοηθούν την πρόσβαση. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο πως, τα μήκη των οχημάτων θα κυμαίνονται μεταξύ 4.860 mm και 5.995 mm, με μεταξόνιο μεταξύ 3.000 mm και 3.800 mm.
 

Και αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 4

Η SOA ενσωματώνει επίσης τη νέα ψηφιακή αρχιτεκτονική L-OS της LEVC, η οποία λέει ότι θα υποστηρίζει αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 4, η οποία αναμένεται να φτάσει μετά το 2025, ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς της αγοράς.
 

Στόχος τα «επιβατικά αυτοκίνητα premium και πολλαπλών χρήσεων»

Η LEVC είναι αυστηρή σχετικά με συγκεκριμένα σχέδια μοντέλων με τη νέα πλατφόρμα, αλλά λέει ότι θα της επιτρέψει να στοχεύσει σε νέους τομείς της αγοράς, που είναι κατάλληλοι για «επιβατικά αυτοκίνητα premium και πολλαπλών χρήσεων» καθώς και για επαγγελματικά οχήματα. Έχει προτείνει ότι οι αγορές-στόχοι θα περιλαμβάνουν την κοινή χρήση, τον ελεύθερο χρόνο, τις επιχειρήσεις, τη χρησιμότητα και την παράδοση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε