Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Νέα ηλεκτρική πλατφόρμα από την Scania

Νέα ηλεκτρική πλατφόρμα από την Scania

5.462 Επισκέψεις στο άρθρο

- Θα χρησιμοποιηθεί για αστικά λεωφορεία.
- Mε μπαταρίες 416 και 520 kWh
- Θεωρητική αυτονομία 400 και 500 χιλιόμετρα αντίστοιχα
-Ταχύτατη φόρτιση και αυξημένη ασφάλεια.

Θα χρησιμοποιηθεί για αστικά λεωφορεία.

Η νέα πλατφόρμα ηλεκτρικού λεωφορείου της Scania αποτελεί τμήμα ολοκληρωμένων λύσεων της εταιρείας για οχήματα και υπηρεσίες. Παρουσιάστηκε στο Busworld τον Οκτώβριο, μαζί με πληθώρα επιπρόσθετων υπηρεσιών, που αφορούν μονάδες φόρτισης και εγκατάστασης αυτών.
 
Αυτή η πλατφόρμα θα διατεθεί για λεωφορεία 4Χ2 και θα αναπτυχθεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Η πρώτη θα διαθέτει τέσσερις μπαταρίες με συνολική χωρητικότητα 416 kWh, με θεωρητική αυτονομία που υπολογίζεται στα 400 χιλιόμετρα. Η δεύτερη θα διαθέτει πέντε μπαταρίες με συνολική χωρητικότητα 520 kWh και θεωρητική αυτονομία που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.
 
Ο νέος ηλεκτροκινητήρας θα είναι πιο δυνατός, ενώ θα έρχεται με ένα νέο σύστημα ενσωματωμένης υδρόψυξης, καθώς και με αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου με υψηλότατα πρότυπα κυβερνοασφάλειας. Θα αποδίδει 300 kW στιγμιαία και 250 kW συνεχόμενου φορτίου.
 

Ταχύτατη φόρτιση και αυξημένη ασφάλεια

Το αναβαθμισμένο σετ μπαταριών της Scania, καθώς και το βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας επιτρέπει την πολύ γρήγορη πλήρωση του οχήματος. Παράλληλα, πολλαπλά καινοτόμα συστήματα ασφαλείας τόσο ενεργητικής όσο και παθητικής προστατεύουν τον οδηγό, τους επιβάτες και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Αυτά τηρούν πλήρως τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για οχήματα βαρέως τύπου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »