Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα λύση Ford για φόρτιση ηλεκτρικών επαγγελματικών, στο χώρο σου!

1.478 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2024)
Νέα λύση Ford για φόρτιση ηλεκτρικών επαγγελματικών, στο χώρο σου!

-Είναι λύση για φόρτιση οχήματος σε χώρο της επιχείρησης
-Απευθύνεται –κυρίως– σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
-Περιλαμβάνει: εγκατάσταση φορτιστή, εκπαίδευση, συντήρηση & 5ετή εγγύηση
-Ξεκινά με το λανσάρισμα του νέου E-Transit Custom (στο Ηνωμένο Βασίλειο)

Είναι λύση για φόρτιση οχήματος σε χώρο της επιχείρησης

Να απλοποιήσει τη διαδικασία της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη φιλοδοξεί η Ford Pro, με μια νέα ολοκληρωμένη λύση οικιακής φόρτισης για τα ηλεκτρικά φορτηγά της. Κατά αυτόν τον τρόπο, λύνονται τα χέρια των εταιρειών που είτε δε διαθέτουν χρόνο και κεντρική αποθήκη είτε δεν έχουν μεγάλους στόλους.
Επιπλέον, το ειδικό λογισμικό φόρτισης της Ford Pro επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν τη φόρτιση κατά τη διάρκεια φθηνότερων τιμολογίων διανυκτέρευσης - όπου υπάρχουν -, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας.
 

Απευθύνεται –κυρίως– σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στη λύση της οικιακής φόρτισης ενσωματώνεται, από εκεί και πέρα, το Ford Pro Telematics, αφού οι επιχειρήσεις με πολλούς οδηγούς που φορτίζουν στο σπίτι τους μπορούν να χρησιμοποιούν το εν λόγω λογισμικό για να παρακολουθούν εύκολα τη χρήση ενέργειας στο στόλο τους και να βλέπουν την οφειλόμενη αποζημίωση για κάθε οδηγό χρησιμοποιώντας ένα καθορισμένο ποσοστό ανά kWh.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η δεδομένη υπηρεσία αναμένεται να αξιοποιηθεί δεόντως κυρίως από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, λύνοντάς τους τα χέρια στο κομμάτι της άμεσης εξυπηρέτησης των οχημάτων τους.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Περιλαμβάνει: εγκατάσταση φορτιστή, εκπαίδευση, συντήρηση & 5ετή εγγύηση

Η προσφορά είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία που εντάσσεται στην ψηφιακή και φυσική πλατφόρμα οχημάτων, φόρτισης, λογισμικού, service και χρηματοδότησης της εταιρείας.
Με τα νέα δεδομένα της οικιακής φόρτισης, οι οδηγοί μπορούν να φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα στο σπίτι τους, ανάμεσα στις βάρδιες, χρησιμοποιώντας έναν συνδεδεμένο φορτιστή Ford Pro Home Charger, τον οποίο η εταιρεία θα εγκαταστήσει, θα συντηρήσει και θα υποστηρίξει με πενταετή εγγύηση. Συμβουλές, εκπαίδευση, καθώς κι ένα λογισμικό που διευκολύνει τον προγραμματισμό και την πληρωμή της φόρτισης, συμπεριλαμβάνονται στην υπηρεσία.
Το σύστημα παρέχει επίσης κεντρικό έλεγχο «Remote Pre-Conditioning» για τη θέρμανση ή ψύξη της μπαταρίας και της καμπίνας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ενώ εμφανίζει ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζει όταν θα έπρεπε.
Ο γενικός διευθυντής της Ford Pro στην Ευρώπη, Hans Schep, δηλώνει αναφορικά με όλα τα προαναφερθέντα πως:  «Παρουσιάζουμε μια λύση συνδεδεμένης οικιακής φόρτισης, η οποία σχεδιάστηκε με βάση την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε από τη συνεργασία μας με μικρές επιχειρήσεις. Με την απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του στο μοναδικό οικοσύστημα της Ford Pro, τις απλές λύσεις επιστροφής χρημάτων με προβολή σε μία οθόνη και την πλήρη υποστήριξη μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης μιας κορυφαίας στην αγορά πενταετούς εγγύησης υλικού, το πακέτο Ford Pro Home Charging προσφέρει απαράμιλλο χρόνο λειτουργίας και παραγωγικότητα για τους πελάτες μας».
 

Ξεκινά με το λανσάρισμα του νέου E-Transit Custom (στο Ηνωμένο Βασίλειο)

Σε πρώτη φάση, η λύση οικιακής φόρτισης της Ford Pro διατίθεται φέτος το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτού επεκταθεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, συνοδεύοντας το νέο ηλεκτρικό Van, E-Transit Custom.
Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, ο τριφασικός φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος 11 kW του οχήματος μπορεί να φορτίσει πλήρως τη μπαταρία σε 6.7 ώρες, ενώ υποστηρίζει ταχεία φόρτιση DC έως 125 kW για επαναφόρτιση 10-80% σε περίπου 39 λεπτά, με το σύστημα να παρέχει 82km αυτονομίας σε μόλις 10 λεπτά.