Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πληρέστατα εξοπλισμένη καμπίνα του νέου Expert προσφέρει μεγάλους χώρους και υψηλό επίπεδο άνεσης σε έως και τρεις επιβάτες.

Χάρη στην ύπαρξη του προαιρετικού συστήματος «Moduwork», το νέο Expert είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος έως 4.020 χλστ. και όγκο έως 6,6κ.μ.

Νέα τάξη πραγματών!

2.792 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Τα νέα Peugeot Expert και Nissan NV300 είναι δύο από τις πιο «φρέσκιες» προτάσεις στα μεσαία Vans, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες επαγγελματικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μια από τις σημαντικότερες προτάσεις και στην κατηγορία των μεσαίων Vans και της ελληνικής αγοράς είναι η νέα γενιά του Peugeot Expert, ένα μοντέλο που ήδη επιδεικνύει σαφέστατη άνοδο πωλήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με τρία μήκη αμαξώματος και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 6,6κ.μ., το νέο Expert έχει καταφέρει να… κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον και του Έλληνα επαγγελματία χάρη στα σαφή προτερήματα του έναντι του ανταγωνισμού.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το ιδιαίτερα περιορισμένο απόβαρο του που του επιτρέπει να μεταφέρει αντικείμενα με βάρος έως και 1.449 κιλών (με μεικτό μόλις 3,1t.), τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες με ισχύ από 95 – 120 ίππους που διακρίνονται για την ιδιαίτερα περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου (από 5,5λτ./100χλμ.) και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 133g/km), ενώ την ίδια στιγμή, οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του (μήκος από 4,6 – 5,3μ. και ύψος έως 1,9μ.), του επιτρέπουν να κινηθεί με άνεση εντός της πόλης και να εισέλθει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα π.χ. σε υπόγειους χώρους στάθμευσης.
Πέραν όλων αυτών, το ειδικό σύστημα «Moduwork» που προβλέπει την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού, επιτρέπει ανά πάσα στιγμή την αύξηση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης έως και στα 4.020χλστ. για την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους.
Καταλήγοντας, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως το νέο Peugeot Expert, απέσπασε πρόσφατα βαθμολογία 5 αστέρων στα crash-tests του EuroNCAP ενώ, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από προτάσεις της αγοράς των πολυτελών επιβατικών οχημάτων.