Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania παρουσίασε στις αρχές Ιουλίου αρκετές νέες εφαρμογές για την «Scania Edition» του… έξυπνου ρολογιού της Apple.

Νέες εφαρμογές από τη Scania

1.969 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2016)

Η Scania συνεχίζει να επιδεικνύει τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της με την παρουσίαση νέων εφαρμογών για το την ειδική έκδοση του «Apple Smartwatch Scania Edition».

Οι νέες εφαρμογές της Scania, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» από το Apple Store, είναι σε θέση να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους επαγγελματίες οδηγούς, μέσω της χρήσης της από το Apple Watch Scania Edition.

Οι νέες αυτές εφαρμογές έχουν στόχο να συμβάλλουν στην διατήρηση του οδηγού στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση κατά τον χειρισμό του οχήματος και όχι μόνο, ενώ την ίδια στιγμή το εν λόγω «έξυπνο ρολόι» εξακολουθεί να παραμένει απόλυτα συμβατή με εφαρμογές που άπτονται της διαχείρισης του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως η Scania προσφέρει ειδικές λύσεις όπως η δυνατότητα ελέγχου των επιδόσεων του οδηγού μέσω του… ρολογιού του και στην περίπτωση που αυτός αρχίζει να κουράζεται υπερβολικά, η προτροπή του να σταματήσει το δρομολόγιο προκειμένου να ξεκουραστεί ή απλών να… ξεμουδιάσει.

Παράλληλα, μια ειδική εφαρμογή είναι σε θέση να ανιχνεύσει ξαφνικές ακραίες επαφές, όπως αυτές που ενδεχομένως να καταγραφούν κατά τη διάρκεια μιας πτώσης του οδηγού π.χ. κατά τη διάρκεια φόρτωσης του οχήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, το ρολόι είναι σε θέση να ενημερώσει άμεσα και αυτόματα, ένα προκαθορισμένο πρόσωπο που έχει οριστεί για αυτές τις περιπτώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που δημοσιεύουμε…