Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μία ειδική έκδοση του FH παρουσίασε η Volvo Trucks, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την εισαγωγή του αρχικού Volvo FH το 1993, το οποίο έγινε αισίως 25 ετών.

Το εξωτερικό μέρος της νέας αυτής έκδοσης είναι βαμμένο με μία γκρι/ασημί ή με μία πορτοκαλί απόχρωση.

Tο Volvo FH 25 Year ενσωματώνει κάποιες από τις τελευταίες τεχνολογίες του Volvo Dynamic Steering.

Νέο Volvo FH 25 Year Special Edition

3.246 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2018)

Μία ειδική έκδοση του FH παρουσίασε η Volvo Trucks, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την εισαγωγή του αρχικού Volvo FH το 1993, το οποίο έγινε αισίως 25 ετών.

Το Volvo FH μετρά πλέον 25 χρόνια ζωής, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό ακριβώς το λόγο η φίρμα παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του φορτηγού, στην οποία έδωσε την ονομασία Volvo FH 25 Year Special Edition.
 
Το εξωτερικό μέρος της νέας αυτής έκδοσης είναι βαμμένο με μία γκρι/ασημί ή με μία πορτοκαλί απόχρωση, φέροντας τα απαραίτητα αυτοκόλλητα που γράφουν τον αριθμό «25», ο οποίος σηματοδοτεί τα χρόνια παρουσίας του μοντέλου στην υπηρεσία των επαγγελματιών οδηγών. Στο εσωτερικό σύμφωνα με την εταιρεία ο οδηγός θα μπορέσει να βρει μια πολυτελή καμπίνα, η οποία παρέχει την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια, ενώ και εκεί η χρωματική παλέτα είναι ίδια με αυτή του εξωτερικού μέρους με το γκρι και το πορτοκαλί χρώμα να κυριαρχούν.
 
Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό το Volvo FH 25 Year ενσωματώνει κάποιες από τις τελευταίες τεχνολογίες του Volvo Dynamic Steering, όπως το Volvo Dynamic Steering με Υποβοήθηση σταθερότητας, το Dynamic Steering με Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και το Volvo Dynamic Steering με προσωπικές ρυθμίσεις.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Volvo FH 25 Year Special Edition θα κατασκευαστεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τα έτη 2018 και 2019, ενώ οι πωλήσεις θα αρχίσουν στα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους.