Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα νέο πρατήριο Φυσικού Αερίου (FISIKON) αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο 1ο 6μηνο του 2017 στην πόλη των Ιωαννίνων.

Νέο πρατήριο FISIKON στα Ιωάννινα

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της ΔΕΠΑ, μέσα στο 1ο 6μηνο του 2017 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στην πόλη των Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το εκεί αστικό ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΠΑ και το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων υπέγραψαν στις 24 Ιανουαρίου εμπορική συμφωνία και συμφωνητικό ανάπτυξης που αφορά στη δημιουργία του πρώτου πρατηρίου φυσικού αερίου (CNG), ένα πρωτοποριακό έργο καθώς:
-Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά η πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την οδική μεταφορά Φυσικού Αερίου στην Ήπειρο, δεδομένου ότι η περιοχή αυτή δεν είναι συνδεδεμένη με το Εθνικό Σύστημα Αγωγού Φυσικού Αερίου.
-Το νέο πρατήριο της ΔΕΠΑ θα προσφέρει οικονομικό εναλλακτικό καύσιμο για τους επαγγελματίες, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα στον κλάδο των μεταφορών. Παράλληλα προσφέρει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον και θα δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και απασχόληση στην περιοχή.
-Η έναρξη λειτουργίας του εν λόγω πρατηρίου Φυσικού Αερίου στα Ιωάννινα θα προσφέρει τεχνογνωσία και θα αξιοποιήσει επιχειρησιακές συνέργειες, προκειμένου να επιτευχθεί η προμήθεια με Φυσικό Αέριο σε βιομηχανικούς και εμπορικούς πελάτες της ευρύτερης περιοχής.