Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για 13η συνεχή χρονιά, το Unimog απέσπασε την κορυφαία διάκριση ως το «Off-Road Vehicle of the Year» στην κατηγορία «Special Purpose Vehicles» του περιοδικού «Off-Road».

Ο «βασιλιάς» του off road!

5.276 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2017)

Για μια ακόμη -13η συνεχή- χρονιά, το Mercedes-Benz Unimog απέσπασε τον τίτλο του κορυφαίου εκτός δρόμου οχήματος στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές» στα βραβεία του περιοδικού «Off-Road».

Ένα από τα κορυφαία έντυπα στον κλάδο του αυτοκινήτου με έμφαση στη θεματολογία που αφορά στις εκτός δρόμου εξορμήσεις, το γερμανικό «Off-Road» διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά (από το 1982) τα ετήσια «Off-Road Vehicle of the Year Awards».
Οι περισσότεροι από 20.000 αναγνώστες του περιοδικού που τελικά συμμετείχαν στην φετινή κλήρωση, κλήθηκαν να καταθέσουν την γνώμη τους αναφορικά με τις δυνατότητες εκτός δρόμου, συνολικά 135 εκπροσώπων από όλες τις κατηγορίες οχημάτων.
Μεταξύ αυτών και το θρυλικό Mercedes-Benz Unimog που απέσπασε εκ νέου, το ποσοστό ρεκόρ του 31,4% στις προτιμήσεις όσων ψήφισαν στην κατηγορία «Special purpose vehicles».
Το ότι το Mercedes-Benz Unimog είναι ένα από πιο ιδανικά οχήματα… ειδικών αποστολών είναι σαφές καθώς, έχει καταφέρει να ανταποκριθεί με άνεση και ασφάλεια σε πάσης φύσεως καταστάσεις κινούμενο κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες σε περιβάλλοντα όπως π.χ. η έρημος Γκόμπι στην Μογγολία, η Σιβηρία ή οι πλαγιές ηφαιστείων.
Με βασικά του γνωρίσματα στοιχεία όπως η διαδρομή ανάρτησης έως και 30 μοιρών, ελάχιστη απόσταση από το έδαφος στα 460 χλστ., η δυνατότητα κίνησης σε εδάφη με κλίση έως και 45 μοιρών ή η δυνατότητα κίνησης με πλευρική κλίση έως και 38 μοιρών, καθιστούν το Unimog ένα όχημα που κυριολεκτικά μπορεί να πάει παντού! Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως το μέγιστο βάθος των υδάτινων εμποδίων που το Unimog είναι σε θέση να διέλθει ανέρχεται έως και στα 1,2μ.
Περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την ιστορία του Mercedes-Benz Unimog κατά το πέρασμα των τελευταίων δεκαετιών μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε ενώ, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις ακραίες δυνατότητες του σε εκτός δρόμου δοκιμασίες, μπορείτε να βρείτε εδώ…