Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον εσωτερικό διάκοσμο του Nissan NV400 είναι η εξαιρετική ευρυχωρία του και οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι.

Η πλάτη του κεντρικού καθίσματος μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε ένα πολύ-λειτουργικό τραπεζάκι με περιστρεφόμενη βάση.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστός…

… ενώ το τιμόνι μπορεί να φέρει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια.

Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά ενώ αυτό για τον οδηγό μπορεί να εφοδιαστεί με ειδική αερανάρτηση που ρυθμίζεται αναλόγως του βάρους του.

… ενώ ειδικές θήκες με κάλυμμα ή χωρίς εδράζονται στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας έχουν προβλεφθεί πολλαπλές θήκες για μικροαντικείμενα…

Τέλος, πολλαπλές είναι και οι αποθηκευτικές λύσεις που έχουν προβλεφθεί στο εσωτερικό των θυρών.

Η επιτομή της ευρυχωρίας και της άνεσης

Aπό την πρώτη στιγμή που εισέρχεται κανείς στο εσωτερικό του NV400, αντιλαμβάνεται το τεράστιο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος της καμπίνας ενώ, ακόμη και με τρεις μεγαλόσωμους επιβάτες στις σχετικές θέσεις, το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος της καμπίνας δεν θα επιφέρει σημαντικές παραχωρήσεις ως προς την άνεση των επιβαινόντων. 
Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και προσφέρουν καλή στήριξη του σώματος ενώ, η πλάτη του κεντρικού εξ αυτών, μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως και να μετατραπεί σε ένα πολυλειτουργικό τραπέζι όπως, οδηγός μπορεί να τοποθετήσει ακόμη και έναν φορητό υπολογιστή. Μάλιστα, η επιφάνεια – βάση του είναι περιστρεφόμενη… Σε ότι αφορά στη σχεδίαση του, ο εσωτερικός διάκοσμος του NV400 βασίζεται σε λιτές, αρμονικές και άκρως λειτουργικές φόρμες, με έμφαση στη διασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων και πιο εύκολα προσβάσιμων θηκών και αποθηκευτικών χώρων, κυριολεκτικά για τα πάντα! 
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, το τιμόνι μπορεί να φέρει και ενσωματωμένα χειριστήρια π.χ. για το cruise-control ενώ, ο πίνακας οργάνων είναι λιτός και ευανάγνωστος. Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζονται τα διάφορα χειριστήρια για το κλιματιστικό, το ηχοσύστημα κ.ο.κ. ενώ τόσο στο πάνω μέρος της όσο και στη βάση, έχουν προβλεφθεί ιδιαίτερα πρακτικοί και μεγάλοι χώροι για την αποθήκευση ποτηριών, μπουκαλιών, προσωπικών αντικειμένων κ.ά. Το ίδιο ισχύει για το πάνω μέρος του ταμπλό όπως και στο ειδικό μονό ή διπλό ράφι στην οροφή της καμπίνας. Φυσικά, υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι τόσο στο εσωτερικό των θυρών όσο και κάτω από τα καθίσματα του οδηγού και των συνοδηγών. Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως στον σχετικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του Nissan NV400 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως: air-condition με φίλτρο γύρης, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth κ.ο.κ. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ